10 år

Idag så är det min & älsklingens 10-årsdag. Tänk så mycket vi hunnit med under dessa 10 år! Helt otroligt, och så mycket vi vuxit tillsammans. Ser fram emot många, många, många fler årtionden tillsammans. Jag älskar dig Johan, du & barnen är mitt ALLT. Tillsammans så klarar vi precis ALLT, det har vi alltid gjort och kommer alltid att göra. Jag är så stolt över dig! & jag är så stolt över våra vackra barn vi skapat tillsammans.

Jättestort tack för alla fina gratulationer på fb, ni är för söta!

Johan är på jobbet och barnen är i skolan. Jag ska slänga mig i duschen sedan ska vi ut en sväng i solen. Ikväll så blir det kvällsmys för hela slanten med god mat & kex & ost. 🙂

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

21 kommentarer till 10 år

 1. Ohh grattis ..vad härligt..

  hoppas ni får det jättemysigt..

  Jag och Robban firar 10 år i juni..längtar ..ler..

  mvh camilla

 2. Annika skriver:

  Grattis till er!:)Då träffades ni på min 20-årsdag..hehe. Jag och min man firar också 10 år i år, fast först i oktober. Hoppas ni får en bra dag å mysig kväll!

 3. Emelie skriver:

  Stort grattis till er på eran 10-års dag! 🙂

 4. Malin F skriver:

  Grattis här med! kram 🙂

 5. Sarah skriver:

  Åh, 10 år. Det är bra jobbat! stort grattis till er båda! Hoppas ni får en mysig kväll..:-)

 6. fia skriver:

  Åh, stort grattis på 10-års dagen och stort lycka till under kommande år…
  Visst är det en underbar känsla att växa, utvecklas och utforska livet tillsammans med en människa som man lär känna bättre och bättre varje dag?

 7. fanny skriver:

  Å va roligt! Gratulerar 🙂 Ja ni har då hunnit med massor 🙂 o massor som inte jag vet 🙂 Björn och jag firar 8år i April, åren går och man har det bara bättre o bättre tycker jag, man växer ihop verkligen 🙂 Ha en riktig myyyys kväll nu kram

 8. Mirka Norrström skriver:

  Grattis på 10-årsdagen!!! Ni har måååånga fina år framför er:-) Kram

 9. Annelie skriver:

  Grattis till er!! Jag o min sambo firar 11 år i sep. Tiden går sjukt fort!

 10. Ingela,angela23fl skriver:

  Hurra för er och skål för flera år till!!!:-) ha det underbart mysigt ikväll!!!<3<3

 11. monica skriver:

  Grattis vännen!! De gjorde ni bra!!Kram

 12. StinaB skriver:

  Ett stort grattis på 10-årsdagen!

 13. Madde skriver:

  Till er båda alltså 🙂 på årsdagen 🙂

 14. Ewe skriver:

  Stort grattis till era 10 år! <3

 15. Ingela skriver:

  Oj, 10 år?! Stort grattis till er! Jag har ju inte hängt med alla år utan bara av och till dom sista åren.. Ni har en sån fin familj och utstrålar en styrka som få. Hoppas ni får jättemånga härliga år till tillsammans!

  Kram!

 16. sarah skriver:

  Grattis ni är en sann inspiration för oss alla! kram

 17. Sarah skriver:

  Hej!
  Grattis till 10 årsdagen 🙂 måste kännas riktigt härligt…hoppas ni fick en mysig dag. Jag följer ju din blogg hela tiden och för ett tag sedan skrev du om att Anakin skulle utredas pga sin mage och andra symptom, hur har det gått? Mår han bättre nu lillen? Hoppas det!

  • admin skriver:

   Sarah, Tack så mycket! Nej vi väntar fortfarande på provsvaren, fattar inte varför det tar sådan lång tid. 🙁 Ska ringa dit imorgon och fråga. Han skulle ringa oavsätt om svaren var bra eller dåliga. Men det kanske har varit väldigt mkt för dom nu över jul och nyår. Han är fortfarande dålig i magen, inte lika många blöjor per dag, men ett gäng varje dag med diareé.
   Kram

 18. admin skriver:

  Ett JÄTTESTORT tack allihopa! <3<3<3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.