12 augusti 2008

Nu har jag inte skrivit på ganska så länge. Det har ju inte funnits så mycket att skriva i väntan på bim.

Bim kom… och gick… testade några dagar innan bim och det blev negativt. Testade några dagar efter det och samma då… På tisdagen den 6:e augusti så testade jag igen med testlagrets sticka och det blev negativt… undrade vart min mens hade tagit vägen… hade ju räknat ut att bim skulle vara omkring den sista juli.

 

På torsdagen den 8:e så testade jag igen, ett svagt plus kunde jag se! Men var det rätt? Eller var det fel på testet? Testade igen, svagt positivt. Jag tog en promenad ner till stan för att gå till apoteket och köpa andra  bättre graviditetstester.  Jag handlade 2 vanliga Cb och ett Cb digital. Fick ett fint svagt + med Cb. Så jag tänkte att jag tar det digitala också…. väntade och väntade medans den “laddade”… sen kom det upp “Gravid” Ohhh… så underbart!  Älskade lilla barn… jag hoppas allt kommer att gå bra nu. Är extra orolig innan v 13 men det är bara att ta en dag i taget. Det måste gå bra!

 

Har bara berättat för några få.  Vill vänta med att berätta för folk tills ganska långt in i graviditeten faktiskt.  

Iaf så känns det helt underbart och nervöst.

Nu så har det snart gått en vecka sedan jag plussade, testade faktiskt i söndags också och då var plusset mycket starkare. Vad tokig man är som testar sådär många gånger. Men det är så härligt att se det där plusset komma fram.

Är i vecka 6 nu om jag räknar på en 32 dagars cykel. Hoppas att tiden går fort nu… så man helt plötsligt är runt v 16 eller så…

 

Och snälla, låt allt gå bra nu! Vill så gärna ha den här lilla underbaringen!

Related posts:

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.