Hembesök

Idag så kom bm från Bvc hit på hembesök. Vi pratade om amning och massa annat och så vägde vi lillhjärtat. 3370g vägde han idag. Så han har gått upp väldigt bra, han var ju nere på ca 3000g ett tag. Dom blir ju så slöa när dom har gulsot och då orkar dom inte äta så himla mycket. Men nu har det vänt som sagt! Ska till Bvc på måndag och väga igen. Tycker så himla mycket om vår Bvc sköterska. Hon är helt underbar. Har kommit henne väldigt nära och kan prata med henne om ALLT. Så det känns faktiskt tråkigt att man kommer få någon annan när man flyttar sen. 🙁 Hon kunde inte förstå hur vi hinner ha det så städat och fint hemma när vi har så många barn. Jag är ju så pedant så jag klarar inte av att ha det stökigt. 🙂

På eftermiddagen så kom Malin, Rickard och lilla Cornelia hit. Fick supersöta kläder till lillhjärtat. Jättestort tack!

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

0 kommentarer till Hembesök

  1. Elin (kellyb) skriver:

    Har han fått nått namn? =)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.