Med på jobbet & erbjudanden

Igår kväll när Johan kom hem från jobbet så gjorde han massor med chili con carne. Så det får bli det idag. 🙂

Liam ville så gärna följa med Johan till jobbet idag så han fick göra det. Han tyckte det skulle bli så spännande. 🙂 Så dom åkte vid 07 tiden, sen efter jobbet skulle dom hjälpa chefen att flytta en massa möbler. 🙂 Får se vad jag & tjejerna ska hitta på. Funderar på att mata änderna eller gå förbi mamma och hälsa på. Idag så fick vi 4 olika erbjudanden på stora lägenheter! Blev så himla glad då dom hörde av sig. Så håll tummarna. 🙂 Tror det är 2 före oss i kön på varje lägenhet så tackar dom nej så blir det flytt.

Nej, ska sätta fart och dricka te sen städa innan vi ska ut.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

0 kommentarer till Med på jobbet & erbjudanden

  1. Sarah skriver:

    Jag håller alla tummar och tår…=)

  2. Hellyh skriver:

    Carne är så gott! Vad jobbar Johan med? Vad roligt att Liam fick följa med, Ippe har varit med Micael en gång och det var mycket uppskattat – han fick nämligen spela dataspel heeeela tiden, haha! (Micael är IT-tekniker) Även jag håller tummar och tår här på att ni får någon utav lägenheterna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.