Smälter bort & kontaktad utav tv

Galet vad varmt det är. Jag klagar inte på värmen, men det är sant… känns som mitten av juli i värsta värmeböljan. Man blir helt tärd och svettig… Har fått en massa gjort nu. Ska ta och skura övervåningen med dock. Tar det strax, måste mellanlanda lite. 😉 Vi har varit ute och lekt, sedan träffade barnen några vänner (de 3 största träffade på 3 olika vänner) så dom följde med dom hem. Så då vart det tomt och lugnt helt plötsligt. Man märker på barnen att dom tycker det är lite jobbigt när det blir så varmt så plötsligt, svetten rinner och dom blir trötta.

Blev kontaktad utav ett stort produktionsbolag idag igen. Det känns helt galet! Vi blir kontaktade och de vill ha med oss, i MITT favoritprogram! 🙂 Har varken tackat ja eller nej, måste tänka. Vore riktigt kul att få döda lite myter i tv och ha som minne, men samtidigt känns det inte så himla lockande att vara med om en sådan himla STOR grej, både i tv och annan media. Jag är ju mer sådan som vill “vara ifred”. *s* Skulle inte vilja gå på stan och bli igenkänd från tv utav så enormt många människor, vill kunna gå på stan utan att folk känner igen en etc, vet vilken stor uppståndelse det varit/är runt tidigare medverkande både på tv/tidningar/internet/privat. Himla smickrande att de kontaktat oss måste jag iaf säga! Det är nog inte alla som blir det skulle jag tro!

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

27 kommentarer till Smälter bort & kontaktad utav tv

 1. Malin skriver:

  åååh nu måste det ha varit progr F.A iaf!:)
  jag skulle nog ha tackat nej faktiskt.. men gud va roligt!:)))
  hade/skulle vara jätteroligt att få följa er på tv och inte bara här 😉 hihih
  ahhh va skönt! haha nä men gud! inte lätt å veta om inte annat!
  antar att han inte är som jag.. jag satt och skrek o tårarna sprutade.. som sagt..inte så värst duktig på att hantera smärta 😀 hehe

 2. mammalollo skriver:

  Har läst och hört att de som vart med i tv innan inte har fått det speciellt lätt efteråt.
  Men det låter ju spännande, brukar se det programmet ibland när jag kommer ihåg det:-D.
  Imorgon är det dags att gå på kalas, barnens kusin(min nästkusin) fyllde sex år i tisdags.
  Mamma vet att jag är gravid men inte mina syskon de får veta efter UL på måndag kanske:-).
  Har känt hicka och små buffar idag.
  Hoppas denna gången att det är en flicka men en pojke är lika välkommen.
  Har dock redan flicknamn klart, hoppas h*n vill visa sig:-).
  Ha en bra kväll.
  Kram

 3. Monica skriver:

  Himla fränt om du/ni ska bli kändisar!!Hahahh förstår helt vad du menar med at bli igenkända o granskade..Men folk är sådana o i alla tider har de funnits folk som vet mest o bäst..Gäller att man kan skaka sån goja av sig isf..Go for it säger jag,slå i hjäl lite perfekta folk,mohahahhahah..KRAM!!<3

 4. Trillingmamman skriver:

  Hej!

  Såg ditt inlägg hos Mirka. Blev lite nyfiken. Vad kul och se en till med så många barn och tätt :-).

  Lycka till!

  Mvh Eva

 5. Elin skriver:

  Ska ni vara med i familjen annorlunda? 🙂

 6. Sophie skriver:

  Skönt med sommarvärme hos er. Ni har la haft fint väder ett par dagar nu? 🙂 Vi har haft hystar väder nu i em/kväll så de blidde lite grillat iaf 🙂
  Jätteskoj att de vill ha med er, förstår dock om ni inte vill vara med-…de är ju trots allt en stor sak som man kan bli “känd” för.. Ni får väga fram o tillbaka hihi.
  Vad ska ni annars göra i helgen?
  Kramar <3

  • admin skriver:

   Tack Sophie! Ja vi har jättevarmt och fint, det är som sommar, idag var det riktigt hett ute. Lite jobbigt för barnen märker jag. Imorgon ska Johan på ett jobb, han ska ta med ett par barn. Dom ska måla en lada sedan skjuta lite lerduvor (med gevär) 🙂 Och så ska vi ha kalas, släkten kommer. 🙂 Blir kul! Vad ska ni hitta på? Kram! <3

 7. Fanny skriver:

  Om det är tv4´s program som sändes på måndagar i vintras (tror jag det var) så tycker jag ni ska va med!
  Ni är ju värsta coola familjen. Faktiskt den häftigaste jag kan komma på =)
  Jag blir alltid så himla imponerad av dig som mamma när man läser allt du gör med barnen.

  Jag har jobbat mycket som barnflicka, och att ha två barn med sig på stan/i lekparken/på tunnelbanan tyckte jag kunde va svettigt ibland. Och nån gång när man jobbade extra och tog hand om 3 små bustroll. Puuuh, då var man glad sen när man hade fått dom att somna för kvällen.

  Men barn är verkligen fantastiska. Jag längtar efter den dagen jag får egna barn. Någon gång i framtiden…
  Finns ju inget mysigare än att rulla barnvagn 🙂

 8. admin skriver:

  Elin – Inte bestämt oss ännu, så vi får se. 😉

 9. Sarah skriver:

  Åh så kul! Tänkte faktiskt igår att ni borde vara med där. Men förstår att det känns dubbelt inför det. Men vore jätteskoj att få se er på tv 🙂

 10. sarah/jigartala skriver:

  Det hade varit roligt att se er på tv som ngn annan skrev så är ni super coola. Förstår dock dina tankar om uppmärksamheten. Roligt att ni blev förfrågade i alla fall. Jag älskar program och dokumentärer om hur andra har det.

  Kram!

  • admin skriver:

   Tack sarah! 🙂 Ja nu har vi pratat mer med de som står bakom programmet och det är väldigt mkt tid det går åt på inspelningarna. 2 månaders inspelning i höst, 3 dagar i veckan från tidig morgon till sen kväll. Och då är det 2-3 personer (filmteamet osv) som är med hela dagarna. Skulle ju bli väldigt stressande samt att alla rutiner skulle ruckas på enormt. Känner tyvärr att det skulle vara mer bara jobb med det hela. Skulle vara svårt att hitta tiden till det. Sedan all uppmärksamhet i media osv. Jag tror vi tackar nej faktiskt, kanske en annan gång. 😉 Men det är kul att de kontaktat oss, att man är så speciell att de vill ha med en i det programmet. 🙂 Kram

 11. Ingela skriver:

  Tycker du gör rätt som tänker både en och två gånger. Det är INTE kul att gå på stan och bli igenkänd alla gånger, det ställs krav och det kommer många förväntningar från allmänheten.. Dock tycker jag att det skulle va himla kul att följa er på tv. 🙂

  • admin skriver:

   Ingela – Ja precis, man ser ju alla familjer som varit med innan hur mkt det varit i media osv. Sedan nu när vi vet hur allt kommer gå till så känns det bara stressande för det går enormt mkt tid på inspelningarna och jag finner det mkt svårt att få fram den tiden utan att behöva stressa ihjäl mig. *s* Kram

 12. marina skriver:

  nämen vad kul,det skulle vara roligt att följa er. har ni haft en bra helg?

 13. Linda skriver:

  Vore kanon kul att se er på tv:) Ni verkar en sån härlig familj. 🙂

 14. Hanna skriver:

  ååh det vore såå skoj att få se er i den serien, mitt favorit program helt klart! Så himla mysigt program. 🙂 Hoppas ni svarar Ja på förfrågan. 😀 Kram

 15. camilla skriver:

  hej hej
  såg att ni oxå blivit kontaktad, om att vara med i tv.serien..
  kul..
  vi har oxå fått det..men vet inte om vi ska vara med..mannen är inte så sugen haha..
  får se hur vi gör..

  hoppas att allt är bra med er..
  mvh camilla
  camilla80 från famljliv

 16. Madde skriver:

  Jag och Henke snackade om just det programmet och kom fram till att vi nog skulle blivit granskade mer än de som varit med innan. Vår schargong *hur det nu stavas* i denna familjen är ju inte som i andra och våra barn är vana vid vårt sätt att vara, utflippade och kalla varandra för konstiga ord, och alltid göra allt med skämt och ett leende på läpparna. Men visst hade det varit skoj att vara med om jag och Henke väntat tvillingar när vi redan har de fem trollen vi har 🙂

  • admin skriver:

   Madde – Hehe förstår vad du menar. Men det är sånt som är kul att titta på tycker iaf jag. 🙂 Folk som inte är stela och tråkiga och präktiga osv. Skulle vara dötrist att titta på någon som inte har humor och som är stel och tråkig. Synd att det går åt så enormt med tid för inspelningarna, känner att det skulle inte finnas tid över för det, om jag inte skulle stressa sönder mig förstås. *s* Men det är jag inte så sugen på att göra. Vill gärna ha liiite lugnt ibland. 🙂 Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.