Lördag

Mår fortfarande illa… har så fruktansvärt ont i ryggen/svanken. Har ju problem med min rygg men det har blivit värre. Kunde knappt sova inatt för hur man än låg gjorde det ont. Det blev en lugn dag igår, orkade inte göra så mycket mer än att spy och vila. 😛 Vi tittade på Talang med barnen sedan när dom sov så tittade jag och Johan på 2 rysare… en med Brittany Murphy. De var oki båda två faktiskt, dög att titta på.

Vi har städat en massa på morgonen och Johan har varit till Ica. Jag ska hoppa in i duschen med Anakin. Förresten så har det ploppat fram flera tänder nu, 4 framtänder har han, och 2 tänder längst bak i munnen, plus att några till bryter fram närsom. 🙂

Får se om jag blir lite piggare så jag orkar följa med Johan och barnen på torgfest. 🙂 Kan inte vart vanlig magsjuka jag åkt på, lär varit den där maten jag beställde.

Hoppas ni får en fin lördag! Ska presentera vinnaren senare, har absolut inte glömt det.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lördag

  1. mammalollo skriver:

    Vad ni har mycket festivaler och så där uppe.
    Här i Malmö har vi någongång på sommaren någon matfesival och malmöfestivalen.
    När bron var nybyggd hade vi brofestival.
    Hoppas du blir bättre snart:-)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.