Vi trivs kanon!

Så, kopplade in internet ikväll. Har inte haft tid över till det innan. Vi har kommit i bra ordning, har givetvis en del kvar men det mesta är på rätt plats. Trivs jättebra här och barnen älskar sina rum. Har haft 1-2 “extrabarn” här varje dag den här veckan så det har varit full fart. 🙂

Har varit ett par svängar till Ikea under veckan, handlat en massa kul. 😉 Skrivbord, bokhylla, mattor, lampor, stor canvastavla, sängkläder, grind, med mera med mera.

Har träffat barnläkaren i veckan. Hon visste ju inte mer än vad vi vet som vanligt… hans huvud har inte vuxit mer sedan sist, ul verkar vara något de inte vill göra för man får tydligen inte ut så mycket information utav det (?) och vi ska fortsätta mäta huvudet och följa tillväxten med täta kontroller. Angående hans hud så visste hon inte vad det är mer än att han har en hudförändring (nähä?) och dom ska prata om det på barnkliniken sedan ringa upp oss. Läkaren sade att det inte är en Café au lait fläck för fläcken är alldeles för stor så därför visste hon som sagt inte vad det är. Men dom hör av sig. Känns lite så där bara att dom inte har svar på någonting… men men.

Idag så har vi varit och tittat på en trollkarl, Filiokus Fredrik. Barnen älskade det! Efteråt så bjöds det på fika. Sedan var vi och handlade, man såg knappt vart man gick pga snön… vilket väder! Hem och donade, lagade mat och nu har vi tittat på Melodifestivalen. Ska sätta upp en tavla och plocka lite här hemma sedan blir det en film. Anakin är sjuk, han har strax över 39 graders feber och är hängig. Hoppas att han slipper inhalera.

Jättestort tack för alla söta kommentarer! Ska svara så fort jag kan. <3 Hoppas att ni får en härlig kväll!

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

0 kommentarer till Vi trivs kanon!

 1. Malin skriver:

  men va knasigt att de inte gör en större uppföljning av detta med hans fontaneller!!!! jag hade varit helt utom mig av oro så HISPIG som jag är!!

  skönt att flytten har gått bra och att ni kommit någorlunda iordning redan!! (en annan har ju bott på samma ställe i 3år! och har ff kartonger kvar som är ouppackade på vinden och inga tavlor någonstans haha!)

  hoppas lillen kryar på sig snart!!!
  kraaam

 2. Ingela skriver:

  så kul du e tillbaka i nätlivet:-)vad kul att ni trivs..snart blir det flytt för oss oxå får sålt våran bostadsrätt nu:-)ska börja rensa och packa snart puuhh men skönt att rensa..hoppas ni får en fin kväll…kram

 3. Ann skriver:

  Grattis till nya lägenheten! Var ett tag sen jag skrev här men följer ju er fina familj som vanligt… Hoppas allt gått bra med flytten, kul att ni trivs och redan kommit iordning s bra! Kram från Ann och Nora i Småland!

 4. Malin F skriver:

  Va kul att läsa här igen! 🙂 Skönt att ni trivs! Lilla Anakin då, hoppas han mår bättre snart. Man blir ju så frustrerad på läkare som aldrig kan komma fram till något vettigt… Kram!

 5. Karro skriver:

  Va skönt att ni har flyttat klart! Hoppas ni får svar snart på vad det är för fläck Anakin har! Kram på dig

 6. Ewe skriver:

  Vad skönt & roligt att du är tillbax igen. 😀 Kul att shoppa på Ikea, vill oxå. Ser fram emot foton på nya lyan sen.. höhö. 😉 Kramen <3

 7. Lina skriver:

  Öhh?? Inkompetenta läkare är såååå tråkigt.

 8. viktoria skriver:

  Hoppas Anakin blir bättre snart,så jobbigt för han när han blir så hängig,
  Kram på er,

 9. Annica skriver:

  härligt att ni har kommit i ordning nu.

  jag va in på fl här om dan, men du hade låst din sida, eller va det nå fel kanske, om du vill så får du gärna lägga till mig där.

  kram

 10. admin skriver:

  Cissi – <3 Åhhh blir så glad! Jag skriver mail till dig istället. 🙂 Kram

 11. Johanna skriver:

  Vad härligt att ni trivs! 🙂

  Stackars lillgubben som är sjuk då…Hoppas han slipper inhalera och ha sig, är inte så kul… 🙁

  Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.