Prov.

Fick tillbaka 3:e och sista provet på Layout och fick VG. Fick alltså 2 VG och ett MVG i det ämnet och jag är väldigt nöjd med det. Då återstår bara den muntliga delen, får se vilket datum jag får för det. Måste försöka hitta någon dag då Johan slutar lite tidigare, kan ju inte åka till skolan med 6 barn och sitta på webbmöte precis. 😛 Företagande har jag ett prov kvar på.

For iväg en sväng när Johan kom hem, skulle få ett papper påskrivet från skolan samt att vi lade om lite datum på en kurs jag läser. Handlade på Coop och for hem igen. Till middag så blev det tortillas. Nu sover alla barn och jag och Johan ska se på Efterlyst sedan blir det läggdags.

Related posts:

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

0 kommentarer till Prov.

 1. Ewe skriver:

  Vad roligt, duktig du är. 😀 Webbmöte.. pluggar du mot typ Liber eller liknande? Jag läste mot dom för några år sen när jag pluggade, men jag var inte helt bekväm med detta att allt typ var på nätet, möten osv. 😛 Ha en fin dag! Kram

 2. Litetdahl skriver:

  Vill lämna en kommentar angående Anakins huvud. På min Klara växte fontanellen ihop när hon var fem månader. Det undersöktes aldrig med UL men flera läkare kände och var överens om att den hade växt ihop. Innan något gjordes ville de se hur huvudomfånget förändrades. Hon fick gå på flera mätningar och huvudet växte men låg hela tiden lite under kurvan och planade långsamt ut mer och mer. Plötsligt tog växandet fart vid ca 9 månader och hon började följa kurvan igen fast låg fortfarande lite under. Nu är hon 16 månader, ligger något under kurvan i huvudomfång men de anser det inte längre vara någon fara. Det kan således ordna till sig trots att fontanellen växer ihop tidigt. Bara några ord får en som varit i samma situation. Förstår ändå din oro! Lycka till!

 3. Emelie skriver:

  Grattis till provresultaten! Det är ju jättebra gjort! 🙂

 4. Malin skriver:

  va härligt att det går så bra med studierna! va duktig du e!!:)))
  skönt och göra nåt annat vid sidan om kanske också :)))

  ooh jag vill oxå ha en singelcosmo.. snyft.. haha:D
  får väl nöja mig med teamen men singeln såg och kändes väldigt härlig!!

 5. Ingela,angela23fl skriver:

  Bra tjejen..plugga på!!

 6. Madde skriver:

  Åh va duktig du är 😀 . Haha att ni törs se efterlyst, jag har traumatiska upplevelser från när jag var barn. Såg de då nån gång av misstag och sen dess mår jag skit när jag ser det. Fast varit en del helt sjuka inslag där också. Minns när jag var gravid med William så kikade jag och en kompis på det, så berättar dom om nån dåre utklädd i kvinnokläder som kom cyklande och grabbade tag i tjejers rövar och drog ner dom på marken och antastade dom :-S . Helt sjukt. Jag skrattade som fan 😉 . VAR ju hemskt men alltså de var ju så sjukt på nått vis.

  sv: Åh nu känner jag mig elak den var så fin sparkdräkten (ljuger intalande) . Haha nä men seriöst de var riktigt fult plagg, gina har jätte fina ibland som du säger men så helt sjukt när dom har såna där plagg sen :-S .
  Upp var jätte bra, tycker helt klart ni ska se den. Den kom ut igår tror jag? Jag är med i homeenter (den där filmklubben) och brukar beställa lite filmer ibland. William tyckte den var jätte spännande och bra 😀 . Muntlig ex är hemskt :-/ , jag föredrar skriftspråk. Haha, gillar inte när man ska bli bedömd på sina åsikter på nått vis känns som man blir så utsatt då :-S . Hehe va smart 😀 , med groggen alltså, de kan du ju göra 🙂 . Är det i helgen ni ska på kent? 🙂 . Tack för grattiset! <3

 7. admin skriver:

  Ewe – Tack vännen. Hahaha jag förstår vad du menar… jag pluggar via Hermods. Har en muntlig examination inbokad nu den 25:e och jag dör typ. Avskyr sånt där, hade hellre setat och gjort prov framför en lärare liksom. Kram

 8. admin skriver:

  Litetdahl – Stort tack för din kommentar, känns skönt att höra! Kram

  Tack Emelie! Kram

  Malin – Tack. 🙂 Hehe du får köpa en sån sen, när du inte behöver syskonvagnen längre. 😛 Kram

  Tack Ingela. Kram!

 9. admin skriver:

  Madde – Haha ja verkligen skitsnygg dräkt. 😉 Vad kostade den? Spännande att se sen i sommar om någon kommer gå med en sån på stan. 😀

  Jag tycker att Efterlyst är himla bra. Ett program fullt med idioter förstås, men dom får tag på många utav dom genom programmet. Jag är inte sån som blir rädd utav sånt. 🙂 Vet ju att det är verkligheten liksom.
  Hehe Kent är den 25:e… i Sthlm. Och jag fick tid den 25 med. 😛 Haha. 🙂 Så det kanske kan ordna sig då. 😉

  KRAM

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.