Bvc.

Har varit på Bvc med Anakin. Hon tittade på hans stora fläck på magen. Hon visste inte vad det var, en läkare ska titta på det den 19:e. Gjorde Boel-testet för andra gången också, samma nu. Han brydde sig inte det minsta om pinglorna så hon skickade en remiss till hörcentralen. Jag tror att han hör bra, men att han var trött helt enkelt.

 Mätte huvudet, och huvudomfånget var mindre nu än för 1 månad sedan. (Vet att det kan bero på hur hon mätte osv, men enligt henne så mäter hon lika varje gång och hon måste vara extra noga på A pga hans huvud så hon brukar ta måttet 2-3 gånger/besök så det blir riktigt) Läkaren ska som jag skrivit om förut känna på Anakins huvud eftersom att hans fontanell hade vuxit ihop helt redan då han var ca 5 månader. Så läkaren ska ta en titt på huvudet sedan får vi äntligen en remiss till UL. Jag sa att jag tycker att allt går så himla sakta… andra man hör om som varit med om samma sak har fått komma på undersökningar snabbt. Vi har fått vänta flera månader nu. Så nu hoppas jag att dagarna till den 19:e går snabbt så man får träffa barnläkaren.

Lilla sötnosen, han är så mammig och go. Sitter man på golvet med honom så kryper han alltid upp i min famn och kramar om mig. Han sover antingen brevid mig eller på mitt bröst varje natt. Han är väldigt lugn och glad och mammig som sagt. 😉

Var till apoteket sedan, Anakin har fortfarande magbekymmer och sköterskan sa att vi ska ge han 5 ml Laktulos varje morgon och sedan får vi öka på om det inte hjälper. Köpte Miniderm sedan handlade jag på Ica.

Skickade in sista provet på Layout igår, hoppas att det gick bra och att man får veta hur det gick idag. Har 1 prov i företagande imorgon så jag lär sätta mig ikväll och läsa. Det är sista provet i det ämnet med, sedan den 26:e så startar webbdesign, det verkar roligt.

Ska sätta lite fart, dricka upp kaffet sedan ut i snön med barnen. Ska till skola och dagis.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

0 kommentarer till Bvc.

 1. Malin skriver:

  men herregud! har de inte gjort UL än på Anakin???????
  varför ens vänta? vilka nötter!!! :/

  ja Elias är liiite mammig, men pappa duger också.. förrutom när han vaknar mitt i natten och har drömt nåt otäckt.. då är det BARA jag som duger :))
  men han är kramigare med mig.. kanske för att Anders busar mer med honom.. vet inte 😀

  att huvudet är mindre nu än förra gången kan ju helt enkelt bero på att de hållt måttbandet fel?.. eller ja att de inte hållt det på exakt samma ställe som förra gången..

  hoppas ni får komma på ul SNART!!!!

  kraam

  • admin skriver:

   Malin – Ja visst är det otroligt vad man får vänta. 🙁 Men nästa vecka sen så… hoppas då inte man ska behöva vänta länge på en tid för UL då också. Ja endel bm mäter ju lite olika, dock är hon alltid extra noga som hon säger då hon mäter Anakins huvud, eftersom hans fontanell då. (Det är alltid samma bm som mäter) Så hon brukar ta måttet ca 3 gånger då vi är där, så hon är säker på att hon får det rätta. Försöker att inte tänka på det, man kanske oroar sig utan att man egentligen behöver liksom… är nog bättre att försöka att inte tänka på det och ta det om det kommer sedan liksom.

   Hihi sötnos! Här hemma är det oftast bara jag som duger. Han kan gråta i Johans famn men så fort jag tar han blir han tyst. 😛
   Hoppas att du får en fin dag. Nu ska vi ut i snön. Kram!

 2. Hoppas dom snabbar på lite och att det inte är någon fara!
  Kram!

 3. Anna skriver:

  Ja det är inte klokt vad saker ska ta lång tid. Själv går jag och väntar på att få en tid till ögonläkaren för min pojke… har väntat flera månader nu. Riktigt frustrerande när man själv inte kan vara med och påverka. Säkert är det andra som är i behov av att få en tid snabbare, men riktigt pissigt är det att gå och vänta. Hoppas ni får komma iväg med grabben snart!

 4. Ingela,angela23fl skriver:

  vad bra du fått en tid alfall:-)hoppas de löser sig..är på min sons födelsedag oxå hihi..allt kommer lösa sig ska du se…lycka till med provet oxå kram

 5. MansonDust skriver:

  Ja fan vad långsamma dom är ! 🙁

 6. Emelie skriver:

  Håller tummarna att allt kommer gå bra med lilla Anakin och hans huvud! Som förälder blir man ju alltid extra orolig när det är något som inte är riktigt som det ska eller som det brukar.. Hoppas att hon bara har mätt fel och att de tar tag i allt ordentligt nu då ni väntat så länge!

 7. Maria skriver:

  Lilla gubben då, jag hoppas att allt löser sig o att allt i slutändan är bra med honom!
  Verkar skumt dock att det tar så’n tid, speciellt som de växer så snabbt, så det borde väl vara viktigt att de kollar upp det där snarast????
  *Kram*

 8. sarah skriver:

  Hoppas allt löser sig för Anakin! Han är så otroligt söt..:-)

  Grattis till bra betyg på provet, du är superduktig!

  Massa kramar!

 9. Johanna skriver:

  Men gud så sega dom är, att det är så svårt att skaka fram en ul-tid! :-O
  Men nu är det ju på gång iallafall och jag håller tummarna att det går på allra bästa sätt!

  Kram

 10. admin skriver:

  Tack Sandra! Kram

  Anna – Tack! Ja det känns som att tiden går så sakta då man väntar på något sånt. Antar att man kommer få vänta 100 år sedan för remissen till UL med. Hoppas att ni får tiden till läkaren snart. Kram

  Maria – Ja hon sa förut att så länge huvudomfånget följer sin kurva så brukar dom inte ha så bråttom, men nu hade det stannat av och kurvan gick nedåt. Men men… har tid nästa vecka så nu är det iaf på g. 🙂 Kram

  Tack Johanna och Emelie! Kram

  Tack Ingela! 🙂 Grattis till pojken i förskott! 🙂 Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.