God Jul!

Igår så for jag & Sarah iväg och fixade klart allt det sista. Vi handlade även kläder till oss själva. Jag hittade jättesnygga tunikor och toppar… kommer bli riktigt snyggt! Testade världens fulaste top haha skrattade så tårarna rann. 🙂 Vi käkade på Subway också, gott!

Det blev bingolotto för mig och älsklingen på kvällen samt trav. Gjorde mera julgodis och så gjorde vi en stor janssons. Jag lade mig inte förrän vid 01, hade en massa att pyssla med. Ska precis ta och göra köttbullarna sedan platta mitt hår och göra mig klar. Barnen har fått en varsin julklapp på morgonen, underbart att se deras miner då dom öppnar paketen. Kommer att bli en helmysig dag. <3

Önskar er alla en jättefin jul!

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

0 kommentarer till God Jul!

 1. mammalollo skriver:

  God jul på er.
  Mina föräldrar var här och min pappa hade klätt ut sig till tomte och de fick vars 3 julklaååar.
  Tomten kommer nämligen inte till sambons föräldrar där vi ska fira jul vilket är ganska tråkigt, de tar bort tomten från barnens liv när de är där.
  Sambon blev inte glad när mina föräldrar kom…trubbel här igen tyvärr:-(.
  Men imorgon ska jag och barnen dock åka ner till mina föräldrar och fira jul.
  Ha en bra jul. Kram

 2. Emelie skriver:

  God jul på er! 🙂

 3. madde skriver:

  God jul vännen.
  HEHE blev värsta nyfiken att se toppen =p

 4. sarah skriver:

  Haha, den där toppen var så jäkla rolig.. Den såg så snygg ut när den hängde på galgen ju.. Hehe.. Garvade iaf nästan ihjäl mig..;-)

  Hoppas ni hade en skön och mysig dag idag, sååå skönt att man kan sluta stressa nu! Var också uppe sådär sent och fixade.

  Stort tack för julklapparna dessutom! Jag älskar den där pläden, sååå mysig!

  KRAM

 5. Ingela skriver:

  Hoppas ni har det riktigt mysigt tillsammans. God fortsättning!

  Kram

 6. admin skriver:

  Tack detsamma allihopa!

  Madde – Haha det var inte mkt att se… skitful top hahaha… den såg snygg ut när den hängde men sen när man satte på sig den hade den asstora axelvaddar… värsta 80-talet… såg typ ut som “madonnastrutar” fasst de satt på axlarna hahaha… Kram

 7. admin skriver:

  Sarah – Ja haha… hade den inte haft de där enorma axelvaddarna hade den vart snygg. 🙂

  Det var så lite så, stort tack själv! <3 Hoppas att ni får en jättefin dag. Puss <3

 8. Hellyh skriver:

  Det blev bingolottos uppesittarkväll här med, maken gick med vinst, själv fick jag en nitlott. 😉 Hoppas att ni har haft en riktigt god jul. <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.