Ansiktsmålning.

Fick lite sovmorgon, eller ja… till 7 ungefär hehe. Bättre än klockan 06 iaf. 😉 Har städat undan, badat Anakin och dammsugit på morgonen. Ska strax “sätta på mig” sminket och lite senare ska vi på ansiktsmålning. Felicia och Nova ville på det. Ebba kommer hem senare idag när mamma ska hämta deras hund på djursjukhuset.

Vilken fart lilla A har nu. Han ålar efter en då man går in i köket osv. Nu så börjar han att upptäcka en massa saker. Tycker att den här åldern är härlig! Han är en väldigt glad och go, nöjd och belåten liten kille.

Vad ska ni hitta på idag?

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

0 kommentarer till Ansiktsmålning.

 1. Malin skriver:

  ojj Elias vaknade 9 idag!! skitskönt!:) men så somnade han inte förrän kl 23 heller 😉
  väntar hela tiden på att Elias ska börja åla han med, det är på g men vet inte hur lång tid han kommer att ta på sig innan han kommer på att man kan ta sig framåt också och inte bara bakåt eller sidleds 😉
  här blir det luugnt!:) skönt det med!! har haft såna jäkla problem med ryggen och höfterna o ner i benen att jag får svårt o sova 🙁 snyft..
  kraaams

 2. admin skriver:

  Malin – Hehe det är alltid Felicia och Nova som vaknar först här. 🙂 Oftast runt 06. Men det är helt oki, jag behöver inte mer sömn än så.
  Ja det är full fart på Anakin, vilken fart haha… så nu får man vara som en hök. 🙂 Tur man dammsuger varje dag säger jag bara med tanke på att han älskar att plocka minsta lilla grej han ser på golven. 😉 Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.