Bio

Freya fick feber igår kväll, 39,7. Och hon får ju inte ha feber pga njurbäckeninflammationen hon hade nyligen. Så vi fick avvakta över natten. På förmiddagen hade hon 38,7 så då fick vi åka in med henne till barnakuten. Det blev urinprov och lite undersökningar. Hon hade inga bakterier i urinen och eftersom att hon är lite prickig så trodde barnläkaren att hon har någon virusinfektion. Så vi fick åka hem igen, men om hon får hög feber ska vi komma in igen. Var till kiosken/restaurangen på lasarettet innan vi for hem, Freya fick en dinglis att ha i sittvagnen. Ett rosa bi som skrattar när man trycker den på magen. 🙂

Bestämmde mig för att ta med mig Liam ut på mat och bio. Vi var först ut och käkade sen så köpte vi en massa popcorn och dricka så såg vi på Kung fu panda. Hade det jättemysigt! Köpte med lite gott på vägen hem och nu ska jag & Johan strax se en film och mysa.

Vi köpte den där cykeln till Liam igår föressten, jättebra pris var det och perfekt i storleken. Och idag så cyklade Liam utan stödhjul en bra bit. Så duktig! Han kommer nog att lära sig att cykla utan stödhjul snabbt.

Related posts:

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.