Krasslig

Gick upp vid 06. Sov ganska dåligt inatt för Freyas feber gick upp igen… över 40 grader men jag fick ner den sen somnade hon vid 01 tiden. Nu ligger den på 39 grader. Hon är pigg i övrigt och äter som vanligt. Dock väldigt dålig i magen och det är Nova också idag. Får se om febern går upp igen isåfall åker jag till barnakuten med henne så får dom kolla upp allt. För här i stan är det fan omöjligt att få komma in och diverse avdelningar är stängda pga strejken.

Har klippt Felicias och Novas luggar… blev fint. Våra flickors hår växer ju så det knakar! Ebbas hår går ner på rumpan nu och Felicias är nästan lika långt!  Novas går ner en bit på ryggen. Sen målade jag Ebba och Felicias naglar. 🙂

Har tvättat 2 maskiner tvätt och hängt upp… dammsugit och städat. Barnen ska käka våfflor nu sen ska vi ut och åka tåg. Måste in på apoteket också och köpa mer medicin till Nova.
 Ser ut att vara riktigt skönt väder ute idag!

Related posts:

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.