Lov.

Nu så har höstlovet börjat för barnen. Johan åkte till jobbet vid 07. Jag har donat en massa här hemma nu på morgonen. Anakin är så hemskt hostig och förkyld igen. Så nu lär han börja med hostmedicinen igen, eventuellt Bricanylen också. Han låter ansträngd och han hade hemskt svårt att sova inatt. Så jag och Anakin låg vakna flera timmar. Nu så ska han ta ett bad sedan kommer han nog att somna, han är så trött efter natten.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

0 kommentarer till Lov.

 1. Malin skriver:

  det funkar inte att få massor med varm ånga för att hjälpa hans luftrör?
  dvs om du slår i massor med jättehett vatten i badkaret så hela badrummet blir fyllt av varm ånga…
  det KAN ju hjälpa en del ändå?

  hoppas han blir frisk snart lillkluten!
  kraaam

  • admin skriver:

   Malin – Tack! Jag ska testa det, nu har han nyss badat. Han har feber också, ska ringa vårdcentralen och höra lite med dem. Jag gillar ju inte att ge Bricanyl. Kör med Mollipect så länge och eventuellt Bricanyl till natten om det inte blir värre förstås, får se vad de säger då jag ringer. Kram!

 2. madde skriver:

  Hoppas lillen kryar på sig. kramar

 3. Therese skriver:

  Usch, inte kul med sjuka barn… 🙁 Hoppas han krya på sig snart!!

  Elias håller nog på att få en 3:e tand för han beter sig precis som vid de andra 2… Vääldigt gnällig, han som alltid är så glad annars.
  Lite lustigt är det dock.. jag håller på att få en visdomstand – gör så himla ont i både munnen, vänster öra och på vänster sida om halsen!
  Så vi får nog våra nya tänder samtidigt? Ha ha… 😀

  • admin skriver:

   Therese – Åh men vad sött! Anakin har inga tänder på gång ännu. Men de dyker väl upp snart. 😉 Ah visdomständer, jag fick mina för något år sedan men den ena har dragits ut för den växte snett. 😉 Hoppas du får en fin dag. Kram

 4. Therese skriver:

  Oj då.. hoppas den växer rakt så jag slipper dra ut den! Jag är inte rädd för tandläkaren men då har jag aldrig dragit ut en tand heller… 😉
  Men jaa, lite sött är det att vi får gå igenom detta tillsammans.. haha! 😀

 5. sofie skriver:

  uch va tråkigt med sjuka barn krya på er kramar

 6. admin skriver:

  Therese – Hehe jag var jätteorolig över att dra ut tanden först. Hade bara lagat ett stort hål innan utan bedövning så jag ville icke. 😛 Men det kändes inte, helt ärligt. Stack till lite i munnen, speciellt i gommen då de bedövade, sedan drog hon ut tanden och jag märkte inte ens att hon börjat innan hon var klar. Kändes inte. Kram

  Sofie – Tack så mycket! Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.