Jackor.

Åkte ned till stan iaf. Hade 25% rabatt på KappAhl, och alla barnen behövde nya tjockare höstjackor, mössor, vantar och lite tjocktröjor. Så då var det lika bra att passa på idag när rabatten gällde. Det var ganska så utplockat så jag fick handla både på KappAhl, Lindex och H&M. Anakin har redan både höst och vinterkläder så han behövde jag inte handla till förutom ett par byxor och en body + ett par vantar. Blev iaf jättefina kläder. Barnen blev väldigt nöjda. Nu är det bara jag som måste ha skor… jag letade överallt på stan. Hittade 2 par som jag tyckte var oki men nej, jag struntade i det. Fick beslutsångest. 🙂 Vill ha ett par stövlar. Men de jag hittade satt liksom inge bra. Dom var så stora runt mina vader så det såg konstigt ut. Vill ju att det ska sitta tight, inte att det ska vara en stor glipa mellan stövlarna och benen. Sedan var vi en sväng till Mc Donalds. Och hem och lagade mat. Lördagsgodis efter det och nu så sover alla barnen förutom Liam och Ebba. Jag är jättetrött idag. Jag satt uppe till klockan 02 inatt och spelade tv-spel. Så vi ska spela lite nu, se en film sedan sova. Imorgon så ska vi till danslokalen och se om Ebba kan börja på dans redan imorgon. Kursen hade redan startat men dom sa att om vi kommer dit imorgon så ska vi se om hon kan hoppa in iaf. 🙂 Hoppas! Det är en grupp för barn mellan 6-8 år som dansar. Och så ska jag som sagt fortsätta min jakt på ett par skor… tar Ebba med mig för hon måste också ha nya.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

0 kommentarer till Jackor.

 1. Sarah skriver:

  Vad kul med dans för Ebba…=)

 2. Cissi skriver:

  Va kul med shopping=) du kan väl lägga upp bilder på bilddagboken på allt köpt så man får se=)
  Hoppas ni får en fin söndag! Själv har jag lite att stå i… göra rent till kaninen, tvätta, lämna och hämta Thea till ett kalas hon är bjuden på och massa annat hushålls göra=)

  Krams

  • admin skriver:

   Cissi – Ja det är kul. 🙂 Blir rätt mycket så här till höst och vinter… jackor, overaller, kängor osv osv… Slänger in lite kort sedan. Hoppas att allt är fint med er. Kram!

 3. Maria skriver:

  Kul med shopping!!!! 😛 O kul med så många att handla åt! 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.