Ny vecka.

Sitter här med mitt kaffe och barnen tittar på bompa. Snart dags för skola sedan åker jag med Freya och Anakin på lite skoj! 🙂 Uppdaterar nog med lite bilder senare.

På torsdag så avslutas tävlingen, glöm inte att vara med. 🙂

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

0 kommentarer till Ny vecka.

 1. Cissi skriver:

  Det var gubben i huset som fyllde 30 år=) Jag har 4 år kvar tack å lov hihih =) I dag har jag en sjuk Linn som har bökat och varig orolig hela natten nästan=/ så i dag är jag himlans trött så när det är dx för middags sovning ska jag ta mig en lur oxå=) Thea vill nog inte sova men hon kan få mysa i soffan med en film eller barnkanalen så blir hon nöjd.
  Ha så kul i dag!
  Krams

 2. Hej
  Tittar in det är väl du som är shirley på fl.

 3. Therese skriver:

  Idag skulle Elias ha på sig sin Ida T-lejonbody.. jisses vad den va liten! 🙁
  Han kan ha 68 på vissa plagg så jag chansade då jag såg den på Tradera.. usch vad ledsen jag är!!

  Kikade in på babyshop.se också men där fanns det inga kvar.. du köpte säkert den sista! ;(
  Köpte du din i stl 80 eller 86? Kanske, kanske skulle du vilja sälja den, sen då den blivit för liten för Anakin…?! 😀

  Känner mig lite patetisk å desperat nu faktiskt… *skäms* 😉

  Har googlat som 17 men näeee, bodysuiten vill inte finnas nånstans…! :/

  • admin skriver:

   Therese – Nej vad tråkigt. 🙁 Jag har märkt att iaf Ida T och Katvigs suits är lite mindre i storlekarna än många andra kläder. Jag köpte storlek 80 på lejonsuiten, tog 86 på de andra. Självklart kan du få köpa den sen när Anakin inte kan ha den längre. Påminn mig bara så sparar jag den till dig! Han är ju ganska stor så han kan nog inte ha den så länge hehe. Kram

 4. pilla skriver:

  En dum fråga men kan du skicka till mig vad din blogg kallas….JAg måste göra allt på dagisnivå när det gäller datorer hahaha.. Jätte kul om du länkar mig…..Inte för att jag har så mycket intressant att skriva men ibland kan det bli några galna rader,,,*L*

 5. Therese skriver:

  Åh, så snäll du är.. 1000 tack!
  Hoppas han växer foort.. haha, näe då! 😉

  Den va väldigt kort i benen tyckte jag.. tajt i ljumskarna och stor uringning – men den är ju begagnad så jag vet ju inte vad det förra barnet hade för kroppsform! 🙂

  • admin skriver:

   Therese – Det var så lite så! Ja haha men jag tror de är små i storlekarna… som de från Katvig, han har på sig sin brunrandiga suit idag och den är tight i storlek 80. 🙂 Väntar fortfarande på den grönrandiga (Katvig) från ett annat ställe, mailade dom idag och den verkar kommit bort på vägen för hon skickade den den 19:e 🙁 Men hon skulle posta en ny idag så jag hoppas att den hittar fram… Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.