Fredag.

<

p style=”text-align:center;”>Idag så har vi fyllt på flickornas garderober. Dom behövde lite nytt till hösten. Jag hade värdecheckar på H&M. 🙂 Så det blev till att shoppa gratis! Köpte tights, byxor, koftor och lite toppar osv. Mest Hello Kitty. 😉 Så nu har flickorna massa nytt fint. Och så blev det en katten Janssonbody på Lindex till lilla A. Han kan redan ha vissa plagg i storlek 80. Bodys sitter bäst i storlek 80, han är ju så bred och go. 🙂 Så jag köper bara 80 och 86 nu annars känns det onödigt.

Köpte en ram också så nu har jag ramat in Anakins diplom. 😉

Sedan var Johan till stan med Liam en sväng. Och Ebba var bjuden på pyjamasparty. Hon var så himla glad och förväntansfull! Så det kändes så roligt. Det var hos en flicka som bor brevid oss. Så Ebba gick dit och efter en liten stund så kom hon hem, helt förkrossad. En flicka där hade blivit avundsjuk på Ebba för att Ebba fick godis utav ett annat barn. Så hade den 8-åriga flickan slagit till Ebba med knytnäven 2 gånger i ansiktet. Hon hade märken också. Kan säga att det gjorde riktigt ont i mammahjärtat.  :down_tb: Jag blev så ledsen och arg. Jag vet mycket väl att barn kan vara jävliga mot varandra. Men någon jäkla måtta måste det vara, det är inte oki! Tyvärr vet jag inte vart den flickan bor. Men jag stack ut och letade efter henne för jag ville prata med henne och fråga varför hon slog Ebba. Hon sprang iväg och vägrade stanna. Men hennes vänner stannade iaf och jag pratade med dom. Så jag hoppas hon inte gör om det igen. För jag är riktigt trött på det efter att en tjej som mobbar flickor i skolan gav sig på Ebba. Man blir så less. Det är inte så roligt när ens dotter säger att hon aldrig mer vill gå till skolan för att hon är rädd för vissa personer där…

<

p style=”text-align:center;”>Var till Ica med Liam och Ebba efter att de minsta somnat. Köpte 3 kg bananer. 😉 Dom hade så billiga priser idag. Nu väntar vi på en kille som ska komma hit och köpa en förstärkare. 🙂 Sedan ska vi se på en film. Upp tidigt imorgon, fotbollen börjar på förmiddagen och håller på till klockan 14. Och så är det torgfesten också.
Hoppas att ni får en mysig kväll!

Related posts:

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

0 kommentarer till Fredag.

 1. Therese skriver:

  He he, är det den grön/vit randiga katten Jansson bodyn?
  Precis som Elias – med matchande strumpor! 😀
  Han älskar katten Jansson då det känns ganska självklart – har ett BAMSE-babygym och det är bara honom han tittar å pratar med heeela tiden! ♥

  Vann mina andra Ida T-body också – svart med beiga bebisar på! Intressant va…? 😀

  Stackars lilla Ebba.. hoppas du får tag på tjejen och föräldrarna!

  • admin skriver:

   Therese – Ja det är den. 🙂 Så himla söt! Så han gillar Bamse han? 🙂 Anakin har några olika med Bamse. Men inte gymmet dock.

   Grattis till att du vann den på Tradera! Jag har inget konto där, måste skaffa ett sen. 🙂
   Ja jag hoppas Ebba får vara ifred snart… man blir så ledsen.
   Kram

 2. MansonDust skriver:

  Ja barn retas & bråkar, men det är aldrig okey för det. Jag hatar när vissa bara skakar på huvudet & säger “Inte MITT barn, hon/han skulle aaaaaldrig..” bla bla. Så det var bra att du försökte på tag på flickan. För det är aldrig okey att göra så.

  • admin skriver:

   MansonDust – Ja jag håller med. Som ena grannen, hennes dotter mobbar andra barn. Dom har stora problem med henne (vi har även pratat med skolan) och vi har fått ringa på hos dom och pratat med föräldrarna. Men mamman hon klarar inte av att hennes dotter får kritik. Hennes barn gör ju “aldrig något dumt”… Men nu har vi iaf gjort så att dom har sagt åt deras mobbare till dotter att hon aldrig mer ska prata med Ebba… det enda som verkar fungera tyvärr… Den flickan var riktigt elak, hon slog Ebba varje dag i skolan osv… och hon slog även andra barn. Ebba ville inte gå till skolan, hon hade ont i magen varje morgon. Man blir så less! Skulle någon förälder komma och säga att tex Ebba eller Liam gjort något så skulle jag ju prata med barnen och bry mig om vad hon sa, men vissa verkar ju verkligen tro att deras barn aldrig skulle kunna göra någonting fel. :S

 3. Karro skriver:

  Stackars Ebba! =( Man undrar ju lite hur vissa barn blir uppfostrade som ger sig på andra sådär…

  Hoppas ni får en fin kväll!

 4. Sarah skriver:

  Stackars Ebba..=( Förstår att det svider i hjärtat på dig.
  Jag fattar inte hur nån kan reta henne, hon är ju så söt och snäll.
  Ser inte framemot den dagen då man själv måste ta tag i såna där saker.

 5. mammalollo skriver:

  Nej fy vad förbannad jag blev när jag läste om att Ebba blivit slagen.
  Att något sådant förekommer överhuvudtaget:-(.
  Förstår att det gör ont i ditt hjärta när något sådant händer.
  Vad är det för föräldrar som inte håller reda på sina barn blir så förbannad.
  Inte samma sak men igår så ville Xander gunga när vi gick hem från dagis och det satt stora pojkar 10-11 år och Xander frågade om han kunde få gungan…de bara flinade åt honom. Vart är vettet i dagens unga.*Fnyser*
  Hoppas Ebba mår bättre.

 6. Elin skriver:

  Men usch, inget kul att hon skulle slå Ebba ju 🙁
  kram!

 7. admin skriver:

  Sarah – <3 Ja hon är så fin och duktig Ebba. Är väl så att vissa är avundsjuka på henne helt enkelt. Men det är inte oki, blir så arg. 🙁

  Mammalollo – Ja ungar blir kaxigare och kaxigare verkar det som. :S Ebba har en som mobbar andra barn i sin klass, och vi har vart hem till dom och pratat med föräldrarna, mamman kan inte ta till sig kritik. Pappan är dock helt oki att prata med. Trist när vissa föräldrar inte fattar att även deras barn kan göra fel. Alla barn kan göra dumheter och då måste man ju prata med dom och inte låtsas som att barnet aldrig gör något fel. KRAM

 8. Madde skriver:

  Stackars Ebba! Fy vad hemskt. Vad barn kan vara elaka. Förstår att det är jobbigt i mammahjärtat..Kram

 9. Therese skriver:

  Japp, han gillar de andra figurerna också – brukar äta på BAMSEs ben och sparka på Skalman.. haha! Men tror han gillar Jansson bäst, men då är han ju svart å vit – de färger de ser bäst då de är nya och sen så hänger han i mitten också så han är kanske lättast att få syn på? 🙂

  Ja, Tradera är himla bra.. har fyndat massor med helt nya kläder som t.o.m. har lapparna kvar!!

  Hoppas det löser sig med Ebba och att det går bra på Liams fotboll idag – Elias håller tummarna, han blir förresten 6 månader idag! 😀 Tänk att man låg på BB för 6 månader sedan… ibland känns det som 1 år och ibland som 1 månad!

 10. Madde skriver:

  Skrev ju sms med dig igår om det där så du vet ju vad jag skrev då om den där ungen! Hatar sånt där, man undrar varför vissa ungar ska hålla på så där, men det är som jag skrev igår man har lust att låna en dobberman eller rottwailer och hota ungarna med 😉 . Man gör de ju inte men de är ju så man känner :-p

 11. Annie skriver:

  Usch va hemskt! Tycker du ska ringa flickans föräldrar, så dom vet hur deras barn är mot andra…

 12. MansonDust skriver:

  Ja precis ! En av Stars kompisars pappa ringde för en månad sen ca & sa att Star hade retat hans dotter. Star skulle ha sagt att **** inte kunde alla bokstäver & **** blev såklart ledsen då. Så då tog vi ett rejält snack med Star på kvällen & Star var ledsen & verkade ångerfull. Nästa morgon fick Star gå & be om ursäkt till **** & det blev jättebra & dom är vänner igen. 🙂

 13. admin skriver:

  Therese – Stort tack!
  Ja Bamse har mkt sött, både kläder och saker. 🙂
  GRATTIS Elias på 6-månadersdagen! Ja det går så fort, konstigt det där tycker jag för det känns som att Anakin varit här med oss lång tid men samtidigt så känns det som man låg på BB för ett par veckor sedan. 🙂
  KRAM

 14. Therese skriver:

  Elias tackar så mycket! 😉

  En bortskämd liten kille är vad han är.. fick massa pengar av sin farmor & farfar och ett stort gosedjur. Sambon köpte en ”Pingu-vagnleksak” och ena fastern skickade ett fint mail med massa blinkande saker och gullig text…

  Hur ska det då bli till Jul och framtida födelsedagar? 😀

  Undrar om du lyckas tvätta bort de fina sminkningarna eller om de får nötas bort… 😉

 15. admin skriver:

  Therese – Åh vad snällt utav dom! Hehe ja får han så mkt fint på 6-månadersdagen så får han nog en hel del i jul. 🙂
  Felicia hade kladdat ut färgen till kvällen så hon ville bada. 🙂 Och Ebbas tvättade vi bort innan hon skulle sova. Det var lätt att få bort. 🙂
  KRAM

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.