Idag så lämnade jag först barnen på dagis sen så gick jag och handlade en massa mat. Postade alla julkorten också, och skickade tillbaka dagiskorten som vi inte skulle ha. Gick hem sen och donade. På eftermiddagen så åkte vi ut till EM med mamma. Skulle kolla på soffan en sista gång, velade lite angående färgval men vi bestämmde oss för den som är mörkbeige. Den såg mycket mysigare och större ut. Den svart/spräckliga såg så stel ut på nåt sätt. Kommer nog bli kanon! Så köpte vi en matta till tv rummet också… en såndär mjuk med långa “fransar” som står upp… en ljus för ca 2000 kr. Den var inte billig, men den är värd varje krona. 😉 Så på torsdag så kommer EM hit med nya soffan + mattan.

 

Och på torsdag så är det lucia på dagis också. Ska bli kul! Dom har övat såå mycket på låtarna. Ska ner till stan imorgon och köpa lucia kläderna åt barnen. Liam vill vara en tomte, Flisan också. Ebba vill vara lucia.

Freya håller på att få sin första tand föressten. Märkte att den kommit igenom tandköttet i förrgår.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.