Stan.

På kvällen så åkte jag och Liam ned till stan. Var till Lindex och H&M. Hämtade ut ett Lindexpaket. Köpte 2 overaller i storlek 80. En fleece och en blå Bamseoverall. Jättesött! En vintermössa som passar bra med Bamseoverallen också. Så blev det en pyjamas, 1 body och ett par byxor, allt i Bamse. I paketet var det 2 bodysar och en dress med byxa + tröja – även det Bamse. 😛

Liam valde en tröja han tyckte var tuff, och kallingar. Jag köpte 2 par leggings till mig och så köpte jag ett par svarta byxor, LOGG. Jättesnygga tycker jag själv. Storlek 36 är det på dom, mitt mål är att dom en dag ska sitta hängigt. Tar väl ett litet tag men skam den som ger sig!

Sen ville Liam fika så vi satte oss på ett fik där han fick hallonpaj med vaniljsås och en päronfestis. Sen när vi kom till lilla centrum med bussen så gick vi och köpte lite snabbmat… Jag köpte en grekisk sallad till mig och pizza till dom andra. Nu så ligger barnen och sover och jag ska göra detsamma snart. Bilder kommer imorgon för nu orkar jag inte. Bild på halsbandet kommer senare, det var lite repigt på ena staven så den ska bytas ut först. Så ha tålamod. 🙂

God natt!

Related posts:

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.