Andnöd & förvärkar

Har så himla svårt att andas idag. Känns som att någon håller strypgrepp runt min hals samtidigt som någon står på min bröstkorg. Har haft 274635 förvärkar idag och bebisen trycker sig nedåt så det känns som h*n borrar sig mot min rumpa. Urinblåsan rymmer en droppe urin innan det trycker på. 😀 Ska inta soffläge ett liten liten stund medans älsklingen tar med sig flickorna och handlar gott till kvällen. Känner att det närmar sig Bf nu. Men den här graviditeten har förvärkarna varit flera och kraftigare än sist. Men det är som det ska, blir ju oftast så för varje graviditet.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

0 kommentarer till Andnöd & förvärkar

  1. mamyleine skriver:

    Blir nog en marsbebis tror jag ^^, . Vem vet h*n kanske kommer redan ikväll. Du drömmer om att vattnet gått och sen massa förvärkar jag tror duä/ni får bebis väldigt snart 😀

  2. Marina skriver:

    Bebis på G kanske gumman? hihi KRamar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.