Vul 2

Var upp till röntgen imorse. Johan fick gå in med Freya så passade jag barnen i väntrummet medans. Man hörde hur Freya grät. Lillgumman. Hon var så duktig så. Dom satte kateter osv och sprutade in kontrastvätska i urinvägarna. Får svaren om några veckor.
Freya fick ett bokmärke också.

Sen så gick vi till Kvinnokliniken. 350 spänn tar dom för ett besök (om man tar faktura) Fick sitta och vänta ett litet tag sen så fick jag komma in. Vi gjorde vulet direkt. Man såg direkt på skärmen att bebisen hade växt sen förra gången. Så såg man hjärtat slå. Hon sa att allt ser jättebra ut, allt är placerat där det ska vara och hjärtat slår som det ska. Så mätte hon lite och enligt vulet är jag i v 8.
Fick ett kort på knodden också. Visade Johan bilden och sa att allt gick bra. Då sa han att det visste han ju redan, att efter 5 barn har man en bra magkänsla

Det var många på lasarettet som kom fram och beundrade barnen, frågade om alla 5 var våra och tyckte det var häftigt.

Nu ska vi laga mat. Det blir natchotallrik idag, med vitlöksdip och guacumole.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.