Vad dagarna går snabbt! Snart vinter igen… Felicia fyller 9 år och lilla Junie fyller 1 år denna månad! Det här året har verkligen gått fort! Om lite mer än 1 år så har vi en tonåring! Som sagt.. Åren bara rinner iväg, det gäller att ta tillvara på tiden. ❤️

Full fart här, har rivit ut ena barnrummet. På måndag kommer tapetseraren. Vita tapeter samt en underbar fondvägg från Pip Studio, Chinese rose. Den tapeten är helt fantastisk! (Bild) Nya vita möbler och ny inredning där inne, kommer bli toppen! Inredning är riktigt roligt! Älskar att förnya med tapeter, möbler och detaljer.

Uppdaterad.. Blev sååå snyggt med nya tapeterna! Nya sängen på plats också.. Här (fotot) är vi precis klara, nu är det inrett med nya möbler, lampor, hyllor, tavlor, dockskåp, lekkök (Ikeas) med massa tillbehör, bokhylla med en massa härliga barnböcker, bord/fotöljer från Jabadabado osv. Ett helt nytt “drömrum”. Jag älskar inredning, så himla roligt att inreda och renovera! Ska se om jag hinner fota någon dag, blev urmysigt!
Önskar er en jättefin höst & vinter!

20140108-114128.jpg

Det här inlägget postades i Hemmainlägg, Vardag. Bokmärk permalänken.