Beco Soleil

Denna är på väg till mig. Kärlek vid första ögonkastet! 🙂 ❤ Nyaste Becoselen har kommit ut i butikerna. Tänkte recensera den sedan om någon är nyfiken på selen.

Beco Soleil. HERE COMES THE SUN…

The world’s most advanced baby carrier system. With its amazing easy-to-use features, improved ergonomics, elegant and intuitive design, the Beco Soleil Baby Carrier System is the answer to all of what modern parents are looking for.

En mjuk bärsele som fungerar för bärande på mage, höft & ryggen. Från nyfödd (med spädbarnsinsats) till ca 20 kg. Panelen har en bred bas och hög ryggpanel. Ergonomisk sittposition för barnet. Den har vadderat huvudstöd samt vadderingar vid benöppningarna och det går att korsa remmarna på ryggen. Det finns en rymlig ficka på midjebältet och selen har ett rejält huvdstöd.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=XfI4O5UigPg&w=560&h=315]

Det här inlägget postades i Barnprylar, Vardag. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Beco Soleil

 1. madde-fembarnsmamma skriver:

  Åhh, recensera gärna för har alltid velat ha en beco men tycker den är lite dyr ifall man inte gillar den. Är kär i den bruna soleil med fjärilar på ena halvan 🙂 Förresten, har du fått mitt mail med min adress? Tänkte bara ifall du skickat sjalen än? Ingen stress eller så men åker bort på söndag så då kan jag maila adressen jag är på i stället iom att jag kommer vara där 2 veckor.

  • admin skriver:

   Madde, Absolut! Jag ska skriva vad jag tycker om den sedan, tänkte lägga upp lite kort osv. Jag tycker om den väldigt mycket!
   Jag mailade dig, sjalen skickades i torsdags så du borde ha den hos dig på måndag. Maila mig när du fått den så jag vet att den kommit fram som den ska.

 2. madde-fembarnsmamma skriver:

  Spännande! Lutar åt att köpa en för mig med, för den var ju inte alls dyr…blandat ihop med butterfly II 🙂 Har du förresten provat vävd långsjal? Tänkte om du vet hur pass krångligt det är?

  • admin skriver:

   Madde, Nu har jag hunnit ha min Soleil några dagar & jag älskar den! Kan inte bestämma mig vilken jag älskar mest av Becon och Manducan, dom har lite olika saker jag gillar. Men som sagt, den är riktigt bra, avlastar väldigt bra och barnet sitter skönt i den! Junie somnar oftast efter en kort stund. Kanonskön att bära på rygg med!
   Bra pris! Har inte hittat några nackdelar.
   Har inte testat långsjal, är väldigt nyfiken och sugen på en dock! 🙂
   Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.