8 månader

I helgen så blev Junie 8 månader! Vart tar tiden vägen? Hon är så framåt och duktig. Hon går efter möbler, full fart med andra ord. 🙂 Jag delammar, hon äter lite mat och verkar gilla det mesta men tutten är allra godast. 😉

Har haft en bra midsommar. Fredagen började helt underbart, Footway hade en tävling som jag vann, 7000 i presentkort! Behöver jag säga hur glad jag blev? Blir grymma höst/vinterskor i år till mig, Johan & barnen. 😉

Vad mer har hänt, haft avslutning på dagis för Freya, nu börjar hon skolan i höst, så vi har 5 skolbarn! Dom växer så fort! Jag blir mammaledig med dom 3 små precis som innan. Är väldigt glad att jag kan vara hemma med barnen. ❤

Inväntar posten, om dom kommer idag vill säga, nya gungställningar & en lekstuga till barnen sedan ska jag klippa gräsmattan & plantera lite blommor.

Nu när det är offentligt för alla så måste jag även berätta att jag ska bli moster igen! ❤

Glöm inte att vara med & tävla om en ringsjal här nedanför! 🙂 Hoppas ni får en fin vecka!

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till 8 månader

  1. Hanna skriver:

    Åh, grattis. Både till vinsten och till det blivande syskonbarnet. Vad roligt. 🙂

  2. 7-barnsmormorn skriver:

    Ha en fortsatt trevlig sommar med alla de dina fina! Det ska jag ha med alla de mina fina 🙂
    Trodde du skulle berätta att du väntade en till, men moster är inte fy skam det heller. Grattis!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.