Vårfåglar

Köpte “Vårfåglar” från Skip Hop, samt Färg & Forms sängkläder “Rosa lamm”. Dekoren var jättelätt att sätta upp och lätt att flytta om man satt fel. Slänger in ett par kort, bloggen gör tyvärr inte bilderna rättvisa, men det blev riktigt tjusigt! Färgerna är mycket klarare irl. Just nu är det Anakin som sover där, Minja samsover med oss och Anakin vill inte sova på sitt rum än så han får sova inne hos oss så länge han vill. Men det är alltså (som synes på tavlorna) hennes sängplats.

IMG_3154

IMG_3122

IMG_3117

20130216-074558.jpg

Related posts:

Det här inlägget postades i Barnprylar, Hemmainlägg, Vardag. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Vårfåglar

 1. Malin skriver:

  åh va fiint!! en fråga, för visst samsov anakin länge med er? hur fick ni honom att sova i egen säng?
  våra grabbar älskar att samsova.. och visst det är mysigt men så sjukt varmt,trångt och svettigt.. :/
  glömde jag att det blir TRÅNGT!!! 😉

  ibland får vi dem att somna i sitt rum (de delar) men de vaknar i regel efter halva natten, o gråter/skriker.. särskilt Elias..
  (Elvin brukar iaf hälften av gångerna sova hela natten där)…

  så, har du några tips??
  alternativet är att köpa en större säng hähä.. har en 180cm bred säng nu…..

  hoppas ni får en fin helg!
  kram

  • admin skriver:

   Tack Malin! 🙂

   Vill han sova i vår säng så får han det men han tycker om att sova i spjälsängen, han har gjort det varje natt sedan han började, och det var ungefär 2 månader sedan. När Junie föddes så sov vi alla 5 i vår säng ( jag, Johan, Anakin, Minja och Junie) men Anakin var så svårnattad när han sov i vår säng, han sprang upp hela tiden och skulle göra en massa annat på kvällarna, det var omöjligt att få honom att ligga kvar i sängen och jag kände att nej, jag måste göra något. Var ju svårt att ligga och natta Minja och amma Junie om Anakin bara sprang upp. Första natten var Anakin ganska arg när jag lade honom i spjälsängen (den står precis bredvid vår säng) han ville INTE sova sade han. Men efter någon natt så vände det och han började gilla det, han tycker det är jättemysigt, som en koja. Han brukar somna snabbt nu efter att man lagt honom.
   Får deras sängar plats i erat sovrum? Kanske skulle testa om det blir bättre? Anakin har ett rum men han vill verkligen inte sova där inne.
   Nu när vi “bara” är 4 som sover i samma säng får vi jättebra med plats, det händer att något av de andra barnen kommer in och sover med oss men det är ganska sällan, lite i perioder.
   Har tyvärr inga bra tips, mer än att testa att ha sängarna i samma rum men det kanske blir trångt? Annars köpa en stooooor säng. 😉

   Hoppas ni får en fin helg!
   Kram

 2. Josefin skriver:

  Hej! Jag är bara nyfiken på hur det fungerar för er på natten när ni sover flera stycken i sängen/i ert sovrum. Väcker Junie någon av de andra barnen när hon vaknar och vill äta? Hur gör ni då för att natta om dem? Eller tvärtom, om någon annan väcker Junie? Hur har det fungerat tidiagre med de större barnen? Vår minsta sover i vårt rum, ibland i vår säng om det varit omöjligt att natta i egen säng, och hon vaknar ju till direkt om det är något ljud runtom när hon ammar, t.ex. mannen snarkar, storasyster kommer intassandes, någon går upp på toa, etc. Om det är tyst och lugnt somnar hon dock om direkt efter mat.
  Väggdekoren var supersöt förresten, gilla på den! 🙂
  Trevlig kväll!

  • admin skriver:

   Stort tack Josefin!
   Våra barn sover hela nätterna (inte Junie dock) och dom sover ganska så tungt, det är sällan dom vaknar utav något. Vi ligger tex ofta och ser på film i sovrummet och dom märker ingenting. Junie vaknar lite olika många gånger, ibland en gång bara, och ibland vill hon ligga och snutta på mig nästan hela tiden. 🙂 Men vaknar hon så somnar hon om så fort hon kommer till bröstet, verkar vara sömnmedel i mina bröst. 🙂
   Så vi har inga problem med att de väcker varandra, vaknar någon så somnar det barnet om direkt (tex Minja om hon får sin napp, eller Junie om hon får snutta på mitt bröst)
   Anakin sover alltid hela nätterna utan att vakna.
   Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.