Sjalmys

Sover så sött i sjalen.

20130214-203545.jpg
Jag tycker ju att det är jättelätt att bära i Manducan, men det här, det är så lätt att bära i sjalen så jag känner knappt att jag bär en bebis. Och det är så smidigt utan remmar och spännen. Man kommer så himla nära på något vis i sjalen, så tätt intill. Älskar både Manducan och sjalen, dom kompletterar varandra så himla bra! Sjalen är så smidig också eftersom man inte knyter den, bara att ta på sig den och sätta i bebisen så är det klart. Mina bästa bebispryl-köp någonsin. Föredrar sele/sjal framför vagn men älskar Donkeyn jättemycket också, (mitt bästa vagnköp någonsin) den är så himla smidig och snygg. Har gjort den till mono eftersom Junie aldrig åkt/åker vagn så åker Minja i den nu medans jag bär Junie. Sedan är det bara att klicka på den andra sittdelen när Junie ska åka.

Det här inlägget postades i Barnprylar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sjalmys

  1. Aldrig haft en sjal till nån av ungarna. Men måste säga det se rinte alls lika tungt ut som med en bärsele 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.