Igår så var vi till Sarah, Ante, Ella och Tuva på fika. Ella har fyllt år och när det var kalas så var Johan på Malta, så vi firade henne igår istället. Sarah hade bakat så mycket gott!

Det var även kör och nyingarna för flickorna (lucia) och det var inte klart förrän runt 20.00. Så det blev en ganska så sen kväll.
Sedan är ju “riktiga” lucia på torsdag, jag hoppas att Johan kan få ledigt någon timme på morgonen.
På onsdag ska jag på efterkontrollen, ska bli så roligt att träffa min bm igen! Visa bebis osv. Förlossningsjournalen har jag redan fått, den var väldigt kort, allt från förlossningen rymdes på en enda sida. Det stod inte så mycket mer än att vi kom in vid 04, att jag fick antibiotika, att jag satt på “bollen”, att jag födde kl 07.57.
Ibland antecknar dom ju minsta lilla sak men den här gången så hade dom inte skrivit mycket. På tal om förlossning så har jag ju skrivit min berättelse för “längesedan”, på telefonen, ska lägga in den när jag sitter vid datorn så jag kan bifoga bilder. Jag brukar skriva mina ganska snart efter förlossningen så man har allting helt färskt i minnet.

Senare på onsdag ska vi till logopeden. Hoppas att vi hinner få en tid för hörselkontrollen i samma veva när vi ändå är där.

Nej om man ska göra ett städryck här hemma innan man ska ut i kylan.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till

 1. Ser framemot att läsa om förlossningen när du fixat den färdigt 🙂

 2. LL skriver:

  Vilken härligt förlossning! Förstår inte riktigt, ska DU till logopeden (känner mig lite dum nu..)?

  • admin skriver:

   LL, Nej vår yngsta son ska dit. 🙂 Han ska göra en hörselkontroll också. Han har det svårt med uttal utav ord, jag förstår vad han säger men de som inte känner honom förstår inte vad han säger. Han byter ut en massa bokstäver så det blir lite annorlunda “språk” så att säga.

 3. LL skriver:

  Då förstår jag! 🙂 Väntar också på logoped och hörselkoll för min dotter nyss fyllda fyra år. Vi och andra förstår vad hon säger men man måste koncentrera sig lite, väldigt “släpigt” uttal. Vi har varit på massor av hörselkontroller, någon gång fått godkänt men oftast inte. Hon är en riktig dagdrömmare också och är ibland någon annan stans under kontrollerna. Hoppas ni får hjälp hos logopeden med lillen. Mycket kan ju bli bättre bara man får tips på hur man ska träna.

  • admin skriver:

   Tack LL!
   Hoppas att ni får en tid snart. Vi fick lov att byta tid pga sjukdom. Så himla trist när man väntat så länge (lång väntetid här) och nu fick vi nya tider i januari, kanske inte så långt dit egentligen men hade sett fram emot tiden vi hade.
   Kram

 4. Tjohej så här mitt i vinterkylan!

  Tänkte bara slänga in ett tips om att jag har flera bonustävlingar igång samtidigt (!) som jag kör den dagliga julkalendern! Super!

  Bonustävlingarna är kortare och finns utspridda i bloggen, senaste är ett presentkit från Nivea:
  http://nilssonpettersson.blogg.se/2012/december/bonustavling-6-vinn-nivea-pure-natural.html#comment

  Kika gärna på julkalendern också om du inte redan sett den =)

  Kram Annika
  http://nilssonpettersson.blogg.se

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.