Mvc

Det gick fint på mvc. Bebisen var väldigt vaken, hn sparkade och pressade ut fötterna så det såg himla kul ut, V fick ett par rejäla sparkar på händerna. När hn pressar upp fötterna sådär så pressar h*n så hårt så man kan alltså ta tag om den del som bebisen trycker upp. Känns som man håller i foten. 😀 Ser ju helmärkligt ut. 🙂

Hjärtljud 138
Hb 106
Glukos 4,3

Vi gjorde ett UL också för V tyckte att det var så brett nedtill men det var huvudet. 😉 H*n ligger väldigt rörlig där inne, som våra brukar.
Nästa tid är den 18:e, vi får se om vi ses den dagen sa min bm. 🙂 Det tror jag, det dröjer nog ett par veckor till innan bebisen vill ut. Men vem vet, spännande när det kan bli vilken dag som helst. 🙂 Nu går jag och väntar på Sarahs bebis först och främst. 🙂

Efter mvc så var vi till min mormor och hälsade på mormor och mamma, drack kaffe och åt smörgås.
Nu blir det till att röja här hemma och städa i tvättstugan. Miniorerna är om några timmar också.

Related posts:

Det här inlägget postades i Graviditet 8, Vardag. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Mvc

  1. Sarah skriver:

    Äh, din kommer före min ju. Jag lovar. Tror min dröjer 2 veckor. =)

  2. Sarah skriver:

    Din tur riktigt snart. Kanske bara smäller till. Jag var inte beredd på det här faktiskt. 🙂

  3. Malin F skriver:

    Jag vill oxå vara med o föda!! <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.