Haft en fin och lugn helg. Ingen bebis har kommit än. 2 veckor kvar till bf enligt RUL. Har mycket förvärkar med rejält tryck i. Men ingenting mer än så. Det dröjer nog några veckor till. (?) Är så laddad och peppad och längtar tills det drar igång. Undrar vem den lilla människan där inne är, det känns fortfarande overkligt att det är en färdig bebis där inne.
Det får gärna vänta lite till dock, nu åker både min och Johans mamma bort ett tag. Det är ju det här med barnvakt och hundvakt också. Mår fortfarande lika bra, inga krämpor alls. Mår alltid allra bäst sista delen utav graviditeten, den första trimestern är alltid jobbigast för mig med hemskt illamående dygnet runt men när det gått över runt v 17-20 så mår jag bara bättre och bättre för varje dag. Ska ta en massa fina magkort idag har vi tänkt.

Igår var det bowling med nyingarna, väldigt uppskattat var det!

Ska ta och göra mig iordning och åka in till stan till min bm innan vi ska hem och baka brownies och jag ska storröja.
Minja går mer och mer nu, hon är så duktig lilla charmtrollet! Ett riktigt litet bustroll som i stort sett alltid är glad. Det kommer kännas läskigt att åka bort från henne när vi ska till förlossningen. Å andra sidan kanske jag inte sover borta heller, beror på vilka rutiner dom har då det gäller GBS på förlossningen och BB. Vill hem ganska så fort om allt går bra, vilar bättre hemma i vår säng än på BB. Johan kommer ju vara pappaledig ett par veckor när bebisen är född.

Ska ni till mässan den 12-14 oktober? UnderBARA BARN. I monter C07:41 finns goa erfarna barnmorskan/profylaxcoachen Carina Rylander och delar med sig utav ovärderliga tips och “förlossningsverktyg” som bäst förbereder dig inför förlossningen. Är du gravid så missa inte det.
Värd: Babyz of Sweden.

Det här inlägget postades i Graviditet 8, Vardag. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till

 1. Malin skriver:

  har för mig att jag har läst att de vill att man stannar något eller två dygn eller fler?! (är osäker) för att kolla så bebisen inte åkt på någon infektion…. (antar att de kollar sänkan hos bebisen samt bebisens temp)…
  hoppas hur som att ni slipper vara borta mer än nödvändigt!
  förstår din ångest! kände så när Elvin skulle födas… ville INTE lämna Elias alls, vi var borta i 4 dagar och det tog hårt på honom, han var ju bara 11½mån stackaren :((( INTE kul!!
  nu blir det ju lite skillnad då de är äldre båda 2, samt så verbala och förstår så mycket mer att jag inte oroar mig och i värsta fall så kan ju A åka hem efter bebisen fötts för att hälsa på dem <3
  (sova själv med bebisen vill jag INTE göra hehe)

  det blir nog bra ska du se! hoppas er lillsnutt kommer efter att farmor/mormor kommit hem igen!:)
  kram

  • admin skriver:

   Tack Malin! 🙂 Ja vi får se, verkar vara så olika rutinerna beroende på vart man föder samt hur det blir med vattenavgång osv.
   Sover jag kvar så åker nog Johan hem till barnen, så då känns det ju ändå bra när han är hemma. Vi har ju så många barn plus hundarna så det är lite knepigt att hitta barnvakt till alla. 😉 Jag hoppas på att Johans mamma kan komma ut till oss medans jag är borta för då kan ju Johan vara på BB dagtid iaf. 🙂 Vi får se, svårt att planera sådant tycker jag när man inte vet när, var osv allt sätter igång. 🙂
   Kram

 2. Tove skriver:

  Du sov väl borta från Minja när du var inlagd på förlossningen? 🙂
  Det är alltid lika hemskt att sova borta från småttingarna, Bianca har jag aldrig sovit borta ifrån, men Adrian var vi ju ifrån i 2 nätter när vi var på BB sist. Det var jättejobbigt, man saknade ju honom tokmycket!! Tjejerna har jag ju blivit “van” att vara utan eftersom de bara är här varannan vecka, men jag tycker ändå alltid det är lika jobbigt när de inte är här…

  • admin skriver:

   Tove, Ja vad dum jag är! 😀 Minnet är kort! 🙂 Då sov jag ju borta 2 nätter, det gick ju bra men det kändes nervöst. Hon är väldigt mammig också så man blir orolig att hon ska undra vart man är. Å andra sidan så vet man ju att hon (och de andra barnen) har det bra med barnvakten också, och om jag sover kvar så åker ju Johan hem till barnen sen och då känns det ju jättebra men man är ju som man är. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.