Igår var jag till frissan, blev jättenöjd som alltid när jag går till min frisör. Slingade bort en massa utväxt och klippte bort allt det slitna. Innan jag var dit så var jag in i gallerian. Blev mammatrosor på H&M och så blev det lite kläder till bebisen KappAhl och Lindex, älskar Newbie.. så söta kläder! Urgulliga klänningar men sådant vågar jag mig inte på att köpa förrän vi vet om det är en flicka eller pojke. :-p Hade rabatt så jag fick en body gratis och 25% rabatt på dyraste plagget.. blev en stickad heldress i en mörkblå färg, en body, strumpor, byxor, stickade sockor och en mjuk mössa. Förra veckan blev det strumpor & tossor från Polarn samt byxor & en tunn mössa från Lindex. Finns så mycket sött! Så nu är allt klart.

Hittade en annan produkt som verkar jättebra vid amning, någon som testat? Beställde ett par, brukar få väldigt ömma bröst nämligen.

“Warm/Cool Relief pads används inuti BHn under eller efter amningsperioden, för att kyla eller värma brösten – allt efter behov. De är gjord av ekologisk bomull och fyllda med naturliga linfrön. Kyl dem i frysen och använd mot svullnad eller ömhet vid mjölkstockning, eller för att underlätta under avvänjningsperioden. Eller värm dem i micro i 20-40 sekunder, alternativt i förvärmd ugn på lägsta värme i 10-15 minuter, för att värma brösten före amning, stimulera mjölkflödet eller förebygga mjölkstockning. De kan även ha en läkande effekt vid bröstinfektioner eller vid mastit. Warm/Cool Relief pads levereras i 2-pack, med ett tvättbart, mjukt överdrag. 100% ekologisk bomull.”

20120925-104411.jpg

Fick Freyas dagiskort också. <3

20120925-124722.jpg

20120925-124733.jpg

Artikel, —-> Vill ha flera alternativ inom förlossningsvården

Det här inlägget postades i Graviditet 8, Vardag. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till

 1. Fina kort :). Jättesöta bebiskläder med :-D.

 2. Sarah skriver:

  Vad skönt att fått håret fixat. 🙂

  Älskar också Newbiekläderna.. Måste nästan köpa så att jag har alla plaggen. 😉 Köpte en brun sån där dress idag, sååå sött!

  Vad bra Freyas bild blev. Kul!
  Funderade just när Ella ska ta kort, har inte hört nåt så det är skumt…

  Längtar tills Lördag hörru. 😉

  • admin skriver:

   Sarah, Tack! Här har dom tagit kort både på dagis och i skolan, skolkorten borde komma vilken dag som helst, vet att några redan fått sina. När vi bodde i V-ås var det fotografering i sep/okt så det blir nog snart för Ella. 🙂

   Ja visst är det söta kläder, den bruna är också himla mysig! Jag är nog klar nu, så får man önska sig lite till bebisen när h*n är född. 🙂

   Snart lördag! Ska bli riktigt kul!
   Kram

 3. Sophie skriver:

  Vilkder underbart kort på Freya, såå fin hon blev!! <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.