Satte upp nya gardinerna nyligen, bebisens “gunga” står redo… Mys! Byrån tvn står på är fylld utav 50/56-kläder. Overkligt.. Ramat in en bild på bebisens ansikte, måste ju vara en utav de bästa målbilderna då jag får värkar – att titta på bilden och tänka att snart får jag pussa på dom där kinderna.. Jag älskar målbilder & affirmationer. Har kopplat in så man kan se film på tvn i sovrummet. Doftljus, det är ju så mysigt att tända några ljus som luktar gott. Ikeas “glaslyktor”, de gröna.. så hittade jag en annan i en blomsterbutik “Pink Champagne.. den luktar sjukt gott! Nästan så man vill äta upp den. 🙂 Tror jag boar för fullt nu, snart, snart. Tänk att någon kan vara så nära, men samtidigt så långt borta. Har bokat tid hos frissan, sedan kommer det dröja innan jag kan gå nästa gång. Alltid skönt att gå till frissan, man känner sig så fräsch efteråt och nu har jag inte varit dit sedan innan sommaren.
Satte upp tavelhyllorna i sovrummet också, så alla fina tavlor har en bra plats att stå på. Så nu är även sovrummet redo. 🙂

Det här inlägget postades i Graviditet 8, Hemmainlägg, Vardag. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till

 1. sophie skriver:

  sååå fint ni har det hemma 😉 Vart är gardinerna ifrån?

 2. madde-mamma till fyra skriver:

  Jättefint hem och så fint med gipsmagen:)

 3. Kristina skriver:

  Oh ser så mysigt ut 😉 . Hoppas allt är bra med dig och magen och resten av familjen såklart 😉 . Vad har läkarna sagt , hur ligger bebisen till i vikt och så nu , tänkte om ni blir inlagda en längre tid om h*n föds nu snart ? Lycka till i alla fall och hoppas h*n stannar ett tag till i alla fall . Själv har vi precis blivit 4 barns föräldrar , härligt är det . Varma kramar <3 Kristina

  • admin skriver:

   Stort tack Kristina och ett stort grattis till bebisen! Hoppas ni båda mår bra! <3
   Dom tog bara en snabb uppskattning av tillväxten då jag var på förlossningen och hon sa ingenting, antar att bebisen ligger runt medel. Skulle barnet födas nu så är det inget vi stoppar, inte ens med bricanyltabletterna jag fick med mig hem (de har jag kastat nu). Jag frågade hur det brukar vara om man föder nu och det är olika beroende på hur barnet mår men barnen brukar må jättebra runt den här veckan. Men jag skulle tro att man skulle bli kvar på neo ett tag iaf.
   Kram

 4. Ingela skriver:

  Åh vad fint ni ser ut att ha det, riktigt ombonat och mysigt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.