Nu har vi gjort lite kontroller osv och jag fick välja om jag ska bli inlagd på en annan avdelning eller åka hem och ta det lugnt hemma istället. Värkarna kommer glest nu, bebisens lungor är färdigbehandlade. Tappen är väldigt kort och jag är öppen någonstans runt 4, lite mer, dom vill inte ta i så det retar ännu mer. Bm kände bebisens huvud med fingrarna.
Det kommer mer slempropp idag, rejält med brunfärgad sådan. Min brukar komma långt innan men är då inte färgad så att säga.
Har pratat med läkaren och dom har gjort det dom kan nu, blir värkarna regelbundna och allt sätter igång så stoppar vi inte förlossningen igen. Då får bebisen komma. Barnen brukar må jättebra i den här veckan och hn har ju fått behandling för sina lungor också.
Så får jag med mig bricanyltabletter för att bromsa lite om jag vill om det drar igång när jag kommer hem igen men det är allt vi kommer göra isåfall, sedan får h
n komma om hn vill.
Kan ju röra sig om allt från dagar till veckor – omöjligt att veta. Får ta det lugnt hemma, inga större vändor precis.
Känns så underbart att åka hem! Börja om från början och när det väl är dags ta allt på det vis jag vill och önskat!
Är glad att jag åkte in så dom hann sakta ned det hela så inte tappen hann utplånas!
Har haft helt underbar personal här hela tiden.
Hade verkligen inte räknat med den här vändan, nu fick man verkligen märka av att det det kan vara mycket närmre än man går hemma och tror. Bebisen mår iaf jättebra där inne, otroligt livlig bebis. Fick se söta ansiktet på ul, världens goaste kinder och lilla näsa.
Väntar på att Johan ska hämta mig sedan ska jag hem och ta en varm dusch och lägga mig och vila. Nu hoppas jag att h
n iaf vill stanna ett par veckor till i magen, men jag tar en dag i taget och varje dag eller vecka är ett plus! <3

Related posts:

Det här inlägget postades i Graviditet 8. Bokmärk permalänken.

16 kommentarer till

 1. Skönt att du får åka hem. Nu hoppas vi lill*n stannar tills tiden är inne :).

 2. Monica skriver:

  GLAD att du är hemma..Detta har gnagt mig sen jag fick veta…
  2 veckor till max tror iaf jag 🙂
  Pontus kom i v 36:inga bekymmer:åkte hem dagen efter..
  Nu är jag SÅÅÅÅ nyfiken på vem du är lilla du där inne 🙂
  Tror de är en liten tjej på mellan 2900-3100, 49-50 cm =)
  TA DE LUGNT:INGET DAMMSUGANDE de får Johan Liam o Ebba göra 😉
  KRAM på dig min fina vän/Monica

 3. Malin skriver:

  ja shit vilken pärs! visst blir man nojig!!! (jag var ju med om lite samma scenario med 1a barnet, dock var jag inte öppen något men tappen var till hälften av vad den borde ha varit..)
  men det låter ju som att din bebis vill ut snart, och jag tippar på inom de närmsta 2 v.. (eg innan denna veckan är slut men man vet ju aldrig hehe)..
  hoppas du får tid att vila!
  kraam

  • admin skriver:

   Stort tack vad ni är gulliga!
   Känns så skönt att vara hemma igen! Blev så hastigt och oväntat allting och man kände sig verkligen inte redo. Nästa gång det sätter fart så är jag redo och tar allt som det kommer och kommer inte vara nojig. Är så glad för det.
   Får se hur länge h*n stannar nu. Det krävs ju inte mycket för att det ska sätta igång så jag skulle bli förvånad om det dröjer väldigt länge. Hoppas på att h*n stannar där inne iaf 2 veckor minst. Men det vet bara bebisen där inne så jag får väl helt enkelt lyda. 😉
   Känns skönt nu när dom behandlat bebisens lungor osv iaf så nu är det bara att vänta och se.
   Kram

 4. Malin F skriver:

  Skönt att du fick åka hem. Ta det lugnt nu! Inget städa! 😉
  Kram <3

 5. 7-barnsmormorn skriver:

  Nej, vilken vända du varit med om då! Men skönt för dig att vara hemma hos de dina fina igen. 🙂
  Hoppas bebisen stannar några veckor till i magen. Grattis till lilla Minja som redan är 1 år.
  Kram och sköt om dig!

 6. Åh vad skönt att du fått åka hem. Bara pussa en massa på lilla Minja nu gissar jag 🙂

 7. HEMIMAMMA skriver:

  Skönt att höra att det ordnat sig till bästa möjliga vännen!

  Nu håller vi tummar och tår att det håller hela vägen och det blir en bra förlossning för er båda!!

  Hemikramar ♥

 8. Helena skriver:

  Ta hand om dig, lycka till! Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.