Älskade Minja 1 år

Åh vad jag önskar att jag fick komma hem och fira Minja, pussa henne och krama henne i mängder. Stort grattis finaste Minja på din 1-årsdag. Hon har fått paket hemma och när jag kommer hem så ska jag också fira henne, lillsnuttan. Hennes farmor hade gett henne en docka som hon tycker jättemycket om, hon gillar dockor och gosedjur. Älskar dig gumman! Världens goaste lilla 1-åring!

Här händer inte mycket, jag ligger där jag ligger. Har precis tagit en ctg-kurva och fått nytt dropp kopplat. Klockan 01 så blir det 2 sprutor i lårmuskeln eller skinkmuskeln igen för bebisens lungor sedan är h*n färdigbehandlad.
Imorgon kl 05 så ska vi ta bort droppet och se vad som händer då. Jag har ju värkar med droppet, inte täta (utan kom dom tätt) men dom är ju där. Så jag är lite orolig över vad som händer utan droppet och när jag börjar röra mig mer. Förhoppningsvis har livmodern lugnat sig tills dess och förstått att det inte är dags riktigt än. Det här trodde jag faktiskt aldrig skulle hända, bli så hemskt dålig i magen så värkarna startar. Har ju en lättretlig livmoder som är ivrig utav sig men man tror ju inte att något sånt ska sätta fart på det. Ingenting man går och tänker på precis. Jag är ju inte ens dålig i magen längre, har inte varit det sedan sista gången jag var på toa vid 12 på dagen igår. (Har såklart kissat dock!) Men livmodern blev tillräckligt uppretad utav den natten och förmiddagen.
Men det kanske lugnar sig, jag hoppas på det så jag kan åka hem snart igen med bebisen kvar inne i magen och ta det lugnt hemma istället, lär ju inte bli så mycket full fart på mig om jag får åka hem sedan. Saknar min familj så det gör ont!
Nu ska jag äta lite fil sedan sova någon timme innan nästa runda.

Det här inlägget postades i Graviditet 8, Vardag. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Älskade Minja 1 år

  1. Stor kram vännen <3 , tänker på dig i massor och kommer hålla tummarna hela tiden att lill*n stannar till det är dags. <3

  2. Emelie skriver:

    Gratis i efterskott till eran lilla Minja! Hoppas att hon fick en fin dag!

  3. Sarah skriver:

    Tänker på dig hela tiden och håller tummarna att bebis håller sig inne ett tag till! <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.