Inlagd

Inte alls vad jag hade hoppats på men vad gör man? Är inlagd på förlossningen, (åkte in på kvällen) dom försöker stoppa värkarna. Tappen är för kort, har ännu tätare regelbundna värkar. Har fått en Bricanylspruta i skinkan men den hjälpte bara några minuter, har fått 2 sprutor i lårmuskeln för att bebisens lungor ska mogna och nu är jag kopplad till dropp som förhoppningsvis ska få värkarna att stanna.
Håll tummarna att det avtar.. Vill inte föda barn för tidigt.
Precis 1 år sedan man var här sist, Minja föddes ju 01.51. Och jag har turen att ha fått precis samma goa bm inatt också.

20120911-022243.jpg

Related posts:

Det här inlägget postades i Graviditet 8. Bokmärk permalänken.

14 kommentarer till Inlagd

 1. Stor kram vännen! Jag håller mina tummar och tänker på dig. <3
  Stort grattis till Minja på 1-årsdagen i alla fall :).

 2. Louise skriver:

  Tänker på dig. Vilken vecka är du i?
  Hoppas lillfisen stannar i magen.
  Stort grattis till Minja och krya på familjen.
  Kram

 3. Anna skriver:

  Lycka till!! Massa kramar

 4. madde-mamma till fyra skriver:

  Usch vad jobbigt att bli inlagd, men som sagt man har ju inte så mycket att välja på. Hoppas verkligen att bebisen stannar inne ett tag till! Men kommer h*n nu så är du ju som tur är på rätt ställe:) Kramar

  • admin skriver:

   Tack vad ni är goa. Jag är fortfarande inlagd på förlossningen. Får sprutor så bebisens lungor ska mogna samt värkavstannande dropp vilket jag kommer ha minst tills imorgon. Ska strax göra ett vul och mäta tappen igen. Vi vet inte så mycket mer än att man får ta en dag i taget, i värsta fall handlar det om dagar och i bästa fall veckor. Bebisen mår jättebra iaf. Jag är nervös för vad som händer då dom tar bort droppet sedan med tanke på att jag har värkar MED droppet.
   Kram

  • admin skriver:

   Stort tack Nanna och Kristina! Det värmer.
   Jag har ju fått ganska många olika datum om jag ser på senaste mens, vul och olika ul men dom räknar ju efter rul och det är mitt sena datum där jag blev flyttad 2 veckor, 25 oktober. Då är jag alltså enligt det datumet i v 34+0 ca.

   Kram

 5. Kristina skriver:

  Håller tummarna för er <3 när är det Bebben egentligen är beräknad ?? Många kramar

 6. nathalie skriver:

  Men oj,hoppas liten är kvar i magen fortfarande. Lycka till oavsett!

 7. Emelie skriver:

  Jag håller tummarna att allt går bra för er!

 8. HEMIMAMMA skriver:

  Hoppas att det förlöper på önskvärt sätt och håller alla tummar och tår!!!

  Varma hemikramar ♥

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.