Usch vilken hemsk natt/dag. Vaknade klockan 02 av att Felicia kräktes, kräktes och kräktes. Gick upp och hjälpte henne sedan gick jag ned och lade mig på sängen igen. Då började det “åska” i min mage, lät riktigt högt och man kände hur allt for i tarmarna på en. Jag kräks inte när jag blir magsjuk jag blir väldigt dålig i magen istället. Så då var det bara att gå upp igen. Med en väldigt lättretlig livmoder på det så började mina förvärkar att ändra karaktär helt och hållet. Jag har ju kraftiga förvärkar men det här är annat, känns ju som värkar. Det trycker nedåt så mycket och det känns inte oki när det är så här tidigt. Hade jag gått några veckor längre hade jag ju inte brytt mig då hade jag ju tagit det lugnt hemma och inväntat starkare värkar men jag är ju inte “färdig” än så jag blir ju orolig. Så har livmodern fortsatt hela natten, förmiddagen och dagen. Har legat och klockat och de har legat på ca 7-10 min mellan i flera flera timmar. Ringde min bm och när man är magsjuk kan magen reta igång livmodern.
Det kanske inte är något men man blir ju nojig ändå när de är starka och aldrig ger sig i den här veckan. Jag vill inte att det ska komma någon bebis förrän i oktober.
Ska ta och lägga mig nu och försöka sova, har bara kunnat vila innan för att Johan är magsjuk och kräks så jag vill låta honom vila.
Hemska magsjuka! Hoppas det går över snart och att de andra barnen klarar sig ifrån den. Blir det tätare för mig så blir det en koll, om dom måste stanna upp det lite. Men det hoppas jag att det inte ska behövas, det kanske lättar om jag sover några timmar. Så nu säger jag godnatt för en stund.

Related posts:

Det här inlägget postades i Graviditet 8. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till

 1. Malin skriver:

  det beror ju på exakt hur långt gången du är….
  är du efter typ v34 tror jag det var, så stannar de inte förloppet utan låter en föda…..
  eller om det är v35..

  hoppas det lugnar sig iaf!!
  och att ni kryar på er!
  kram!

  • admin skriver:

   Malin, Jag vet, min bm sa att de stannar det, enligt rul är jag inte riktigt där än, jag blev ju flyttad 2 veckor på rul och dom går ju efter det. Tänkte ringa om en stund och se vad dom säger för det här trycker på för mycket.

 2. Håller tummarna att det stannar av vännen. Lill*n behöver växa på sig lite till. Kramar

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.