Dagens mage

Bättre sent än aldrig. Som en stenhård boll/kula, som den brukar vara. Framifrån syns den inte om jag inte har bar överkropp. 🙂 Då är den verkligen som en hård stor kula som sitter där mitt på magen. 😉 Har kjol på mig på bilden, är inte “benlös”. 😀 Och naveln har “ploppat” som synes.

Jag mår fortfarande lika bra, inga krämpor. Väldigt mycket och rejäla förvärkar, mycket slempropp… Härom kvällen började jag tänka “nej du måste vänta minst några veckor till” då jag låg på soffan och hade väldigt rejäla förvärkar som kom hela tiden, bebisen borrade sig nedåt och när h*n gör det så känns det annorlunda. Ungefär som när vattnet gick med Minja då jag låg på soffan. Det känns på något vis som h*n är väldigt långt nere fast h*n inte är det. Kan inte förklara riktigt. Jag känner mig lite som en övermogen frukt *s* Som att hela graviditeten är mogen och mjuk och bara väntar på att bebisen ska ge signalen, vilket säkert (får vi hoppas) dröjer till iaf oktober. 27/9 ska jag på Raw med Johan. 😉 Felicia hoppas på den 15/10 på hennes födelsedag. Själv har jag ingen känsla alls om datum (hade rätt med Anakin) men det blir säkert på Felicias födelsedag eller senare. Mig spelar det ingen roll alls, ska bli spännande att se vilken dag h*n väljer. 🙂

Det här inlägget postades i Graviditet 8. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Dagens mage

  1. Emelie skriver:

    Åh vilken fin mage du har! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.