1 vecka i skolan/dagis och några av barnen börjar redan bli krassliga, är det inte typiskt.
Igår så bjöd vi på smörgåstårta här hemma då Johan fyllde år. Gott var det! 🙂
Har vilat middag med Anakin och Minja. Hade rejäla förvärkar inatt (eller ja rejäla och rejäla känns som de första cm man har förlossningsvärkar alltså väldigt milda om man jämför mot de man har på slutet av förlossningen) 🙂 Men väldigt rejäla för att vara förvärkar iaf. Skönt att känna kroppen förbereda sig men blir så trött på dagen sedan för jag varit vaken halva natten och tittat på tv. Jag tror bebisen kommer komma på natten någonstans i början eller i mitten utav oktober, tror inte min livmoder väntar längre än så, men vem vet, kanske passerar bf med råge och hamnar inne i november. s Är iaf mogen och öppen några cm så kroppen har iaf förberett sig fint.
Ska ta lite te sedan ska jag hämta Freya på dagis.

Någon som vågar sig på att gissa datum/kön/vikt/längd? Kul att se vem som kommer närmast. 😉

Var på Lindex igår och köpte byxor och jacka till Minja och bebisen fick en body samt ett par små byxor, Freya berättade för kassörskan hur mycket hon längtar efter bebisen i magen som snart ska komma ut, och att hn antingen ska heta Hans eller Greta. *s Brukar ju skoja och säga att det blir en Hans eller Greta när hon frågar och nu tror hon bebisen ska heta så, eller Snövit. 🙂

Har bestämt mig för en Donkey nu iaf, nu lär jag bara bestämma mig vart från alla “miljoner” sidor/butiker jag ska köpa den.

Related posts:

Det här inlägget postades i Graviditet 8, Vardag. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till

 1. Malin skriver:

  jag tippar på en pojke, och han kommer att komma några veckor före BF faktiskt.. kommer att väga max 3kg och vara typ 48cm lång. 🙂
  massa mörkt hår.. tror jag 😀
  hm datum.. jag säger 19/9 då 🙂
  söta kläder du köpte! och va kul med en donkey! ja inte det lättaste att hitta “rätt” affär heller! den är betydligt billigare från pramworld, vet dock inte hur det funkar med garantier osv….
  kram!

 2. Emelie skriver:

  Jag gissar på en pojke. Vet ju inte när du har bf, men tror att han kommer 2/10 då kanske 🙂 3240g och 49 cm 🙂

  • admin skriver:

   Emelie, jag har fått så många olika datum så jag vet knappt vilken vecka jag är i. 🙂 Men allt från den 12-25 oktober har det sagts, jag och min bm säger bara oktober. 🙂

   Har bara passerat bfdatumet en gång och det var med första barnet. (4 dagar bara) Andra barnet kom på bfdatumet och de andra har kommit innan, allt från några dagar innan till 2 veckor innan.
   Kram

 3. Absolut gissar jag. Jag tror på den 3 oktober (Williams födelsedag) eller den 17onde oktober ;). Klockan 21,56 . Vikt: 3478 och längd: 51 cm. Kön säger jag flicka :).

 4. Louise skriver:

  Tror faktiskt att bebis kommer i slutet av september….kanske 30 september.
  Det är en flicka som ligger där inne och hon kommer väga 3250 gram och är 50 cm lång.

  Är det wordpress från One.com som du använder?
  Går i tankarna att snart skaffa egen domän så jag kan lösenordsskydda vissa inlägga, men jag vet inte om jag är så förtjust i wordpress….

  Nu ska jag plocka undan här, känns som man aldrig blir klar här.

  Ha en fortsatt bra dag.
  Kram

 5. 7-barnsmormorn skriver:

  Jag tror att du får en flicka den 18 oktober, som väger 3780 gram och är 51 cm lång 🙂 Men hoppas du får tidigare! Får du annars små barn? Jag menar 3700-3800 kanske är att ta i i överkant?! Själv har jag bara fått stora barn, fast jag fått på BF (2 stycken) och 1-3 dagar över tiden. Minsta vägde mycket över 4kg och största långt över 5 kg 🙂

  • admin skriver:

   7-barnsmormorn, våra barn som fötts 14 dagar innan beräknat har vägt ca 3,2 kg. Flickan som föddes på bf-dagen och de som föddes några dagar innan bf låg på 3,7-3,8 kg och 50-52 cm. 🙂 Ebba var störst hittills med 3,8 kg, 52 cm och 37 i huvudomfång. Så runt beräknad tid brukar våra ligga på runt 3,8. Skulle jag “gå över” 1 vecka så skulle de säkert hamna över 4 kg.
   Kram

 6. Sarah skriver:

  6 oktober, en pojke på 51 cm och 3360 gram. 🙂

 7. Madde-mamma till fyra skriver:

  Jag gissar en flicka den 7 oktober, 3250 g och 50 cm lång:)

 8. Hanna skriver:

  1/10 3350g och 49 cm lång. Flicka!
  Det är sååå spännande, fast det inte är jag själv som väntar bebis. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.