Fyndade en Villervalla hjälmmössa i velour till bebisen, som ny, man ser inte ens att den är använd. 45 kronor.

Går och velar. Har blivit lite kär i Buggas syskonvagn Donkey. Vi har en UJ duo som knappt är använd, kan räkna de dagar jag använt den på 2 händer, jag älskar att den är smidig och lättkörd, det är en jättebra vagn, men jag avskyr (hatar) att man inte kan ha barnen emot sig, att man inte kan välja. Varför gör dom inte UJ med vändbara sittdelar? Barnen kanske inte bryr sig det minsta lilla hur dom sitter men för mig spelar det stor roll. Jag älskar att ha ögonkontakt med barnen när man är ute och går, att busa och prata och se varandra är minst halva nöjet med barnvagnspromenader för min del. Har alltid haft barnen emot mig innan och jag saknar det jättemycket, tycker inte det är lika roligt att vara ute med vagnen helt enkelt. Men alla är vi olika, Johan tycker inte det spelar någon roll alls men jag tycker det är så himla trist.
Så hörde jag mig för med barnvagnsbutiken och dom har svarta för leverans i mitten utav september, med nya chassit. Jag skulle ju kunna sälja mina andra vagnar och köpa en Donkey istället. Får vela lite till innan jag bestämmer mig. Men en Donkey har ju verkligen allt JAG behöver/kräver i vagnväg.

Related posts:

Det här inlägget postades i Graviditet 8. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till

  1. Fast det spelar roll för barnen, man ska ha barnen mot sig det stimulerar dem. Det är för mycket intryck för små bebisar/småbarn att kolla utanför vagnen. Sen kan “egennämda” experter som säger att mitt barn vägrade titta på mig osv säga vad dom vill (sen tänker jag här. Vad gjorde då föräldrarna om barnen hade så tråkigt att den kämpade för att se annat). Det är bevisat att småbarn/bebisar blir stressade av att se för mycket folk genom att ha vagnen ifrån mammamamman/pappan dom behöver det så jag förstår dig absolut. Sen förstår jag att det är svårt att välja vagn är ju en hel djungel.

  2. Natta skriver:

    Beställer du från typ Holland eller nåt så får.du donkeyn mkt billigare än ifrån Sverige,o. Servicen därifrån är.toppen. finns du på Facebook gå med i.Barnvagna! Där finns allt 😀
    p

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.