Sista lovdagen

Idag är det sista sommarlovsdagen, imorgon är det åter till vardagen. 4 barn börjar skolan, i 4:an, 3:an, 2:an och förskoleklassen. Freya börjar på dagis 15 timmar/veckan igen. Anakin och Minja blir hemma med mig.
En speciell dag för Liam som börjar mellanstadiet, stora killen. Och Nova som börjar skolan! Tiden går så fort!
Tänkte skriva att jag nog börjar bli gammal men 30 är ju ingen ålder. 😉 Var ung när jag blev mamma helt enkelt. 😀 Har inte känt av någon “30-årskris” iaf, det är väl vid 30 livet börjar? Säger iaf de som är 30+. 😉

Ska gå igenom alla bebiskläder idag och tvätta upp allt. Det tar nog sin lilla tid, har massor efter Anakin och Minja. Får rensa ur rejält och välja ut alla favoriter, 50/56 kommer fylla en stor byrå.
Inget fint väder idag precis, svalt och skönt.. Lite regn. Det gillar jag. Får se vad vi hittar på.

Related posts:

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sista lovdagen

  1. 30 är ingen ålder håller med, ser fram emot att bli 30 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.