Till bebis

Var till Ikea idag. Johan åker in imorgon igen efter jobbet och köper sängen & sängbord, det fick inte plats i bilen om vi andra skulle med, och jag ville åka iväg en sväng idag. 🙂 Var in på Polarn och köpte en söt body i storlek 56 i blått/rött. Var in på Lindex också, blev en svart jätteskön amningsbh till mig, och en naturvit basbody i storlek 56. Sedan blev det Ikea.. lite blandat där.. doftljus i glaslyktor, kuddar, sängkläder, pläd, lampa, blommor, ram, tavelhylla.. en vit Hemnes byrå till bebisen. På vägen hem sprang jag in på affären en snabbis bara för att handla blommor och sköljmedel, “råkade” se en så söt sovpåse i 56 så det fick bli en sådan också. Älskar sovpåsar. Köpte glass till oss alla på vägen hem sedan for vi. Barnen sover, jag och Johan ska sätta ihop byrån sedan blir det en film.

Related posts:

Det här inlägget postades i Graviditet 8, Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Till bebis

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.