Idag så träffade Johan underbara barnmorskan/profylaxcoachen Carina Rylander då hon var i V-ås (Johan har sitt kontor där) och dom hade ett jättebra erbjudande hos Babyz of Sweden på amningskudde från Doomoo så vi köpte en sådan. Eller Johan gjorde rättare sagt, jag önskade mig den utav honom i present. Man fick en Philips Avent på köpet om man köpte en Doomoo och det var ju ett jättebra erbjudande! Jag har en elektrisk pump (Medela swing) men en Avent kommer vara jättebra om man ska åka bort osv. Jag brukar ju pumpa mellan amningstillfällena för att stimulera brösten så mycket det går även då barnet sover. Kudden är verkligen hur mjuk och skön som helst! “Amningskudden från Doomoo, en multikudde för den maximale njutaren. Suverän och bekväm multifunktionell amningskudde i stretchnylon, fylld med sköna polystyrenbollar för maximal komfort.”

Fick en kasse med massor utav fantastiska produkter, blev alldeles rörd!

Det här inlägget postades i Graviditet 8, Vardag. Bokmärk permalänken.

En kommentar till

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.