Den här underbara färgglada bodyn från Molo köpte jag till bebisen i magen när vi var på semester, storlek 56. Johan tyckte den var lite “flickig” först men sedan fick jag honom att tycka att den passar lika bra på pojke som på flicka. 🙂 Jag tycker det mesta passar både flicka och pojke, iaf när det gäller färger, vissa mönster skriker ju pojke eller flicka däremot, dock inte detta tycker jag. 🙂 Klart en pojke kan vara lika färgglad som en flicka. 🙂 Till den här bodyn har jag ett par gröna byxor i velour som passar fint ihop, samma färg som det gröna i bodyn.

20120806-160045.jpg

Related posts:

Det här inlägget postades i Graviditet 8, Vardag. Bokmärk permalänken.

15 kommentarer till

 1. Monica skriver:

  Jättefin o flickig tycker jag,fast om du sätter grönt till så mer både och:jag tycker oxå man kan ha glada färger på killar men detta mönster o utformnigen går åt flick(min åsikt)kommer passa bra till henne 😉

  • admin skriver:

   Monica, Tror de flesta tycker den är mer åt det flickiga pga fåglarna och blommorna. 🙂 Fast jag tycker den är mitt emellan nånstans, skulle lätt kunna köpa det här mönstret på tröja till Anakin. När det kommer till färg tycker jag att tex lila passar jättebra till pojke.

   Hehe ja vi får se, de flesta tror på pojke, själv har jag ingen känsla sådär, men gissar ändå bara fel. 😀
   Kram

 2. 7-barnsmormorn skriver:

  Oj, vilken fin…….härliga färger 🙂

 3. Ida skriver:

  Jättefin! Tycker varken mönster eller färger är könsbundna, älskar färgglatt på alla barn! Min dotter har mest blått och grönt, för det tycker jag är finast. Rosa och Hello Kitty kommer inte över tröskeln förrän hon själv eventuellt begär det.

  • admin skriver:

   Ida, Håller med, roligt med färg! 🙂
   Här får barnen det dom gillar sen spelar det ingen roll om det är Hello Kitty till Anakin tex. (Liam skulle dock inte vilja ha “flickiga” färger) 🙂 Skulle dock inte klä pojkarna i klänning/kjol 😉 Men när det kommer till just färger så köper jag det jag/vi tycker är fint helt enkelt. Jag har väldigt blandad smak, gillar allt från väldigt färgglatt till lite mer gammaldags i naturvitt eller mjuka pastellfärger. 🙂
   Kram

 4. Jättefint klart båda könen kan ha den, spela roll liksom. De är ju bara kläder. Alla färger är okej tycker jag men skulle aldrig klä en pojke i klänning, andra får göra det absolut men de skulle jag inte göra 😉

  • admin skriver:

   Madde, Tycker samma, klänning och kjol skulle jag aldrig klä mina pojkar i.. Liam skulle skrika rakt ut. 😀 Anakin klär dock gärna ut sig här hemma men det är ju en annan sak. 🙂

 5. HEMIMAMMA skriver:

  Mycket vacker och självklart kan man välja HELT som man vill!!

  Kul att orka blogga igen och just nu har jag positiva saker jag berättar om i bloggen!!

  Hemikramar ♥

 6. Weronica skriver:

  Underbar body i underbara färger,jag har den till min son i stl 74 🙂

 7. Varför nu blommor & färgglatt är flickigt & mörkt & med t.ex bilar är grabbigt.. det kan man ju fråga sig. 🙂 Seven har detta mönster i linne & leggings, skitfint! Bra val 🙂

  • admin skriver:

   MansonDust, Tror det är så för det “alltid varit så”, sedan har det bara hängt med på något vis.
   Fast kan inte minnas att mönster var så “flickiga” eller “pojkiga” då vi var små? Eller så har jag bara glömt. 😉 Men tyckte inte det var så mycket sådant då utan allt var mer “för alla” och folk brydde sig inte så mycket? Eller så var det bara jag som gick i shorts och t-shirt från “pojkavdelningen” haha.. 🙂

 8. Jo det var mer sånt förr. Tjejer & killar såg rätt lika ut med kläderna. 🙂

  • admin skriver:

   MansonDust, Ja jag tror det. 🙂 Joförsig så älskar jag “prinsessiga” rosa klänningar osv också men tycker ändå att pojkar kan ha färgglada/mönstrade kläder. Skulle dock aldrig ta på pojkarna en klänning. Men tycker att många är väldigt bestämda med att blått = pojke och rosa = flicka och det är ju trist. Men alla är vi olika. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.