Gotland

Idag så kom vi hem från semestern. Jag, Johan och alla barnen har varit på Gotland sedan den 29:e. Skulle egentligen kommit hem igår men vi blev riktigt sjuka sista dagen så vi fick boka en dag extra så vi kunde vila upp oss lite. Började med att jag blev dålig mot sista dagen (bihålorna, hosta och feber) barnen blev hostiga och Johan fick samma fast han kräktes också. Inatt kräktes Ebba och Nova men det verkade vända snabbt efteråt iaf.
Jag är sjuk och har väl åkt på en rejäl förkylning eller en influensa. Ska vila idag, äta och vila. 🙂

Har iaf haft en jättefin vecka! Tur med vädret har vi haft! Har badat i det underbara havet, (underbart att flyta runt i havet med kanonkulan) promenerat barfota i underbar vit sand, gjort stan (Visby) ett antal gånger, varit till Kneippbyn (rekommenderas varmt!) en heldag där, tittat på Pippi Långstrump, barnen har delat ut kramar till henne, åkt mängder med karuseller, ätit gott, badat i vattenlandet. Åkt runt och tittat på naturen och ätit glass i mängder.
1 vecka går för fort, nästa semester får bli 2.

Kom hem vid 07-08 och fick se vår jättefina nyrenoverade yttertrapp som Micke renoverat medans vi varit borta.

20120806-132046.jpg

(Fler bilder på fb)

Johan har semester en vecka till. Nästa vecka bjuder jag på fika eventuellt mat då jag fyller 30. Bm-besök och 3/4-D Ul blir det också.

Related posts:

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Gotland

  1. 7-barnsmormorn skriver:

    Vilken härlig semester ni har haft :), förutom sjukdomarna då 🙁
    Krya på dig/er!

  2. Åh vad skönt! Vi åker på vår semester på lördag 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.