De första 2 plaggen till bebisen. En heldress i velour & en vit/röd-randig finstickad heldress. (Polarn&pyret). Jättemjuka och sköna båda två. Köpte storlek 50. 😉 Hade tänkt köpa en grå body med små stjärnor på också men den hade inte kommit in i butik än, så jag får en anledning att åka dit snart igen. 😉 Jag ska inte handla så mycket bebiskläder, bara lite smått… har ju massor med bebiskläder efter både Anakin och Minja. Men endel nytt vill jag iaf ha, jag tycker att det är otroligt mysigt och avkopplande att förbereda, drömma och gå i affärer. Så bortsett från lite kläder är det ingenting mer vi ska handla. Vi har redan allting. Ja blöjor då förstås. 😉 Och jag ska ha en ny amningsbh och lite som hör till amningen.

Related posts:

Det här inlägget postades i Graviditet 8. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till

  1. Sarah skriver:

    Vad fint!
    Jag köpte en hel del igår till bebisen på Kappahl. Deras Newbiekollektion är såååå fin.

    Är så sugen på att köpa en såndär som ni köpte till bebisen att ligga i.. Beslutsångest AB.

  2. Jag håller med, det där med att boa in sig koer jag sakna en hel del! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.