Semester

I helgen så hade vi kalas. Jättestort tack alla som kom för allt fint! Ebba var så nöjd med dagen. På kvällen var jag jättetrött, var bjuden på en form utav “spakväll” men jag orkade inte åka någonstans.

Igår så började semestern! Så himla skönt att ha Johan hemma några veckor. Och snart börjar semestern på riktigt med sol och bad. 🙂 Veckan bjuder på en Kent-konsert. Vi hoppas på fint väder då eftersom det är utomhus. 😉

Nu ska jag hoppa in i duschen, idag ska vi till stan för att handla badkläder. Vi ska träffa bästa Sarah och Ella idag och eventuellt kommer svärmor på eftermiddagen och firar Ebba. Måste ha nya badkläder jag också, det får bli en bikini för min del om magen ska få plats. 😉 Ca 10 veckor kvar nu, med några veckor hit eller dit. Vad fort den här graviditeten har gått! Jag mår fortfarande lika bra, finns inget att klaga på.

Artikel – 4:e Trimestern

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Semester

  1. Härligt, roligt för födelsedagsbarnet 🙂 Sov gott!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.