Mvc

Var till mvc idag, allt såg fint ut. Mitt hb hade dock dalat ned en bit mot sist, mitt ferritinvärde är ju så dåligt så nu börjar jag ta av reserverna märker jag, måste skärpa mig och äta mitt järn varje dag.

Hjärtljuden låg i snitt på 140 när h*n var som mest aktiv.
Blodtryck: 110/65
Hb: 114

Vera frågade om jag har mycket sammandragningar, vilket jag har, fast mina är mer som förvärkar i styrka iom att jag fött så “många” barn, livmodern tar ju i mycket mera både när den övar & när den arbetar. Men helt normalt såklart, bara livmodern som övar inför den stora dagen. 🙂
Nästa tid blir i mitten utav juli.

Får se hur kvällen slutar, lutar åt att det blir ett besök på barnakuten med Minja.

Titta vem som hade turen att vinna Veckans tårta! Freya blev så glad!

20120620-185120.jpg

Related posts:

Det här inlägget postades i Graviditet 8, Vardag. Bokmärk permalänken.

9 kommentarer till Mvc

 1. Sandra skriver:

  Härligt att höra att allt är bra! Ja bortsett ifrån att du börjar ta ifrån reserverna. Men varför barnakuten?
  Kram

 2. Va mysigt med mvc-besök :). Hoppas ni slipper besöka barnakuten.

 3. Sandra skriver:

  Förresten, du måste läsa mitt senaste inlägg ! (Du har väl haft ett par olika vagnar genom åren 🙂 ) Kram

  • admin skriver:

   Sandra, Tack! Ja hehe skäms lite.. Hade så bra hb sist (ca 140) men dåligt ferritin så tänkte att jag nog håller mig uppe ganska länge ändå.. Men rätt vad det är säger det bara poff så sjunker det snabbt som attan eftersom jag ju inte har några järndepåer kvar, lagret är liksom slut, så nu är jag inne på sista reserverna.. Får äta mina tabletter (är sååå glömsk) så satsar vi på ett bra hb nästa besök.

   Jo Minja är sjuk, hon och Anakin. Hemsk hosta, feber och tyvärr verkar hon vara ett förkylningsastma-barn. 🙁 Hon var in och inhalerade sist hon var förkyld och nu börjar det bli dags igen, hon får det jobbigt med andningen, det tjuter och piper och hon blir trött och har det jobbigt.
   Ska kika!
   Kram

 4. HEMIMAMMA skriver:

  Håller tummarna att ni slipper barnakuten…

  Hemikram

 5. Louise skriver:

  Men lilla småtussar då…krya på dem små liven <3
  Skönt att allt såg bra ut.
  Shit du är ju snart i v.25 berättade inte du nyss liksom ?
  Grattis till Freyas tårta….du skickar väl en bit hehe….

  Gissa vad….nej jag är inte gravid:-) jag har eventuellt fått jobb i Danmark tjejn som mejlade mig i april har 21 timmar i veckan till mig i mitten av augusti till att börja med med eventuellt förlängning eller hel anställning i oktober…jag är så himla glad för jag tappade nästan hoppet men men…denna veckan har varit bra :-D.

  Ha det bäst nu.

  Kram

  • admin skriver:

   Tack Louise!
   Ja visst går det fort! Inte så långt kvar, känns som tiden går jättefort den här gången med.
   Är så nyfiken på vem som är där inne!

   Hihi skickar en tårtbit. 🙂 Hon blev så glad Freya, haha imorse när hon vaknade var det första hon sa “Mamma, idag är ingen vanlig dag!” “Idag ska jag bjuda på fest!” 😀

   Åh vad roligt! Stort grattis! Hoppas att du får jobbet!
   Önskar dig en härlig midsommar!
   Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.