Förlovningsdag

Har letat & letat.. & letat efter en fin mammaklänning. Hittade en först som jag beställde men jag ångrade mig så den avbeställde jag. Sedan hittade jag denna, så himla fin! En svart med ett brett skärp ovanför magen. Jag gillar inte att köpa klänningar men denna fastnade jag verkligen för, och kan ha den hela sommaren sedan, blir ju många kalas, midsommar, 30-årskalas osv. 😉 Så denna ger jag mig själv som present på min och Johans 11-åriga förlovningsdag idag. 😉 Idag är det 11 år sedan vi förlovade oss. Ebba är rolig. “Mamma, idag är det väl 19 år sedan du och pappa gifte er?” 😀

Idag är det även Sveriges nationaldag som alla vet. Vi ska äta lite gott och baka en tårta, ska även iväg och bestämma vilket golv vi ska ha i hallen.

Annars har veckan varit bra. Utvecklingssamtal i skolan. Liam är så himla duktig, man blir otroligt stolt när man får höra att han haft alla rätt på matte/svenska/geografiproven, han ligger långt före i engelskan och är väldigt duktig och behöver svårare utmaningar i skolan. Liam är helt otrolig på matte och engelska. Han ser ju på amerikanska filmer utan text och förstår vad dom säger tex. Kan ju inte bli annat än stolt!

Anakin har varit på centrallasarettet också. Allergi och astmautredning. Det blev pricktest, han reagerade inte på någonting, skönt! Det togs lite blodprover som vi får svar på senare. Vi pratade om hans mediciner och kom fram till att vi kör på med de vi har.

Haft jättemysiga valpköpare här i veckan. Så på torsdag och fredag så flyttar halva skaran valpar.

Hoppas att ni får en fin dag!

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

13 kommentarer till Förlovningsdag

 1. Louise skriver:

  Grattis på er dag:-).
  Jag och min sambo firar 12 år nu i juni…pinsamt nog minns jag inte vilken datum haha :-D.
  Vi firar inte det något speciellt.

  Åhh hade jag haft råd hade jag tingat en av era valpar men med en sambo som inte tycker om hundar utan katter och två systrar som skulle vägra hälsa på oss kommer jag aldrig kunna köpa en hund.
  Hoppas de får fina hem <3

  Idag går det i städningens tecken samt att jag ska fixa arbetsmiljö och säkerhet.
  Är klar med ytterligare ett ämne 😀

  Ha en fortsatt bra dag.
  Kram

  • admin skriver:

   Tack Louise och stort grattis till er i förskott!
   Ja jag tror dom kommer trivas bra i sina nya hem, dom är verkligen efterlängtade. Idag flyttar första, så nu är han nybadad och har nyklippta klor, redo för flytt. 🙂

   Kram!

 2. Tilda skriver:

  Vilken underbar blogg!
  Ha en toppen dag!
  Varma hälsningar Tilda

 3. Sophie skriver:

  Grattis på förlovningsdagen! <3

  Hur känns det att några av valparna ska flytta?

  • admin skriver:

   Stort tack Sophie!
   Det är blandade känslor. Har försökt att inte knyta ann så att säga känslomässigt med valparna eftersom det blir svårare när de flyttar då. 🙂 Men det känns både lite konstigt samtidigt som jag vet att dom kommer få det himla bra och kärleksfulla familjer, så dom kommer få fina liv med mycket kärlek. Samtidigt är det ju ganska mycket jobb (tänk 4 inte rumsrena små valpar) 😉 Så på det viset blir det ju lite mindre att göra också. 🙂
   Kram <3

 4. Hanna skriver:

  Stort grattis på förlovningsdagen! Hoppas det blir en bra dag.

  Jättesnygg klänning du hittat. Älskar sådana men tyvärr kan jag aldrig ha dem eftersom mina bröst alltid är ca 700 nummer för stora 😉

  Så söta valparna är.
  Kram!

  • admin skriver:

   Stort tack Hanna!
   Jag hoppas den sitter bra, ska på bröllop nästa helg nämligen. 🙂 Hade sån tur att det är valfri klädsel och man får ha svart klänning annars hade jag nog aldrig hittat något. ^^ Använder i stort sett bara svart. 🙂 Sen en ljus bolero eller liten ljus kofta till som bryter av lite.
   Hoppas allt är bra med er!

   Kram

 5. Grattis på förlovningsdagen :).

  Hehe härlig kommentar av Ebba, är så roligt med barns tidsperspektiv/ syn på ålder :-D.
  Förra året sa William “mamma när du föddes, då hade inte jorden funnits så länge va?” haha då lände man dig ung ;).

  Jättefin klänning :).

 6. Grattis i efterskott 😀

  Jättefin klänning..:-D

  Mvh camilla

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.