Kalas

Igår så hade vi kalas för Nova. Vänner och deras barn kom på eftermiddagen, på förmiddagen kom Johans släkt. Stort tack för allt! Nova har fått så mycket fint och är helnöjd med sin dag. Blev sockerchock mot kvällen och barn som var övertrötta så dom sov skönt inatt. Själv vaknade jag kl 04 och tog ut hundarna. Dom har fortfarande inte förstått att man ska sova hela nätterna, dom ska envist ut en gång per natt/tidig morgon.
Sedan somnade jag om och nu har vi ätit frukost. Ska åka och förhoppningsvis köpa en studsmatta samt nät idag. Och titta efter mammakläder. Imorgon kommer vår vän och fotograf M från tidningen och fota mig och barnen till en artikel så jag vill helst inte ha mina slitna kläder. Artikeln ska handla om att ha en större familj än medel, om fördomar “storfamiljer” stöter på, om vardagen och om Mors dag.
Magen växer i raketfart nu, börjar bli en rejäl kula!
På söndag blir det kalas igen, då kommer hela släkten så då blir det full fart. 🙂 Hoppas ni får en fin helg!

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Kalas

 1. Monica skriver:

  Ah vad spännande med artiklen:du får länka sen…
  Hoppas du hittar nåt fint o ha på dig:tror ni får en kille denna gången..
  Kul att Nova var nöjd o glad,,ha en supergo helg min söta vän <3 kramar Monica

  • admin skriver:

   Stort tack Monica! <3
   Jag hojtar till när den finns att läsa. 🙂 Hon är jättego hon som kommer imorgon, hon arbetar i samma hus som Johan har sitt kontor, där har hon en fotostudio, så vi känner henne och då är det lite extra kul tycker jag.
   Jag har ingen aning alls om vad jag tror hihi. Har ingen känsla direkt, typ 50/50. Sist trodde jag ganska hårt på en pojke och där hade jag ju fel så vad jag tror verkar ju ändå inte stämma haha… Spännande att se vem som kikar ut i oktober!
   Hoppas ni får en fin helg!
   Kram

 2. Va roligt med artikeln, kommer den gå att läsa någonstans sen? Eller är det enbart för er som bor i närheten 🙂 ?

  • admin skriver:

   Madde, Jag vet inte om den finns att läsa på internet men jag kan visa sig när den kommit. 🙂 Den ska komma lagom till Mors dag. Så skulle jag vara med i en liten liten enkät i en gravidtidning i slutet utav maj. Kram

 3. Louise skriver:

  Vad mys med kalas <3.
  Ska själva på kalas imorgon för min nästkusin fyller 8 år.
  Du har nog märkt att jag har olika bloggnamn försöker ta reda på vilken blogg jag trivs med så om jag byter igen…måste komma på ett bra och unikt bloggnamn…känns så alldagligt alla namn jag har :-P.
  Har kommenterat innan men av någon anledning så kom det inte med…hände på andras bloggar med….

  Nu får du ha en jättebra helg.
  Hoppas detta inlägget kommer med :-D.

  Kram på dig.

  • admin skriver:

   Stort tack Louise!
   Hehe du är som mig då. 😉 Tröttnade också på mitt gamla. Jo jag såg nu, vad konstigt, för de andra kommentarerna låg i skräpposten, flyttade dom dit de ska vara under inläggen. Måste blivit nå knas när du skrev från en annan sida.
   Hoppas du får en mysig kväll. Kram

 4. HEMIMAMMA skriver:

  Lämnar in en hemikram och undrar läser du på¨familjeliv ibland?

  Kolla denna länk där en DOULA efterfrågas… tänkte på dig…

  http://www.familjeliv.se/Forum-2-13/m64922422.html

  sorgsen hemikram

  • admin skriver:

   Hej Hemimamma. <3 Jag såg den där tråden, när den postades i Sen avnavling inne på FB, helt fruktansvärt! Blir helt mållös! Jag såg att hon bodde väldigt långt från mig, annars hade jag gärna hjälpt henne.
   Kram!

 5. Tack för ditt besök hos mig. Härlig blogg du har. Kommer nog att stanna här.

  Ha en fin dag. Kram kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.