Läsa

Gud så skönt med helg!
Lite krasslig idag, feberfrossa. Barnen är pigga och friska iaf, alla utom lillgubben.
Fick tyvärr boka om Minjas BVC-besök, bilen måste bogseras och fixas innan vi kan köra den igen annars blir den ju ännu värre. Så vi ska till BVC nästa vecka istället. Imorgon är vi bjudna på 2 kalas, får se om vi alla kan åka på kalasen, beror på hur jag och Anakin mår. Annars får dom åka utan oss om vi är krassliga, blir ju svårt dock med tanke på bilen. 🙁 Lär inte hinna in med den idag.
Väntar på att barnen ska komma hem från skolan, 2 utav deras vänner ska med hit idag. När Johan slutar jobbet för dagen ska han få köpa ett par böcker till mig. Ska skriva klart alla recensioner i helgen. Nu är det snart dags att åka på doulautbildning igen, ska bli så himla roligt och intressant!
Hoppas ni får en fin helg! 🙂

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Läsa

 1. Tove skriver:

  Vad är det för fel på bilen?

 2. Sarah skriver:

  Hej Sophie! Har för mig att du nån gång tidigare skrivit eller tipsat om en bok som handlar om mindfulness i samband med graviditet. Har sökt på Adlibris men hittar inte något sådant! Kan du hjälpa mig med det? Du har ju en rubrik som heter Doula, ska du själv vara doula nu framöver?

  Kramar/Sarah

  • admin skriver:

   Hej Sarah!
   Du kan hitta cdn här, http://mecora.se/ det ska följa med en liten bok med cdn, eller det är mer som ett häfte. Det finns också en kurs man kan gå i mindfulness.
   Ja jag håller på att utbildar mig till doula, jag började utbildningen nere vid Gbg i januari och blir klar nu i mars.
   Kram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.