Regn

Vilket väder det är, regn och grön gräsmatta. 🙂 Strömmen gick ett tag på förmiddagen men den kom tillbaka ganska så snabbt som tur var.
Anakin har strax över 39 i feber så vi tar det lugnt idag. Han har bara feber och är hängig, ingen förkylning eller så. Har badat de minsta sedan städat nere i tvättstugan och slängt i en maskin.. Ska koppla in den andra tvättmaskinen också så man kan köra 2 maskiner samtidigt. Plockade bort alla tomtar osv idag.. Granen får vara kvar till nästa vecka.
Ebba ville gå och posta ett par brev så fick hon en liten slant för det. Kul när dom vill hjälpa till lite.
Nej jag ska sätta fart här och dammsuga.
Vad ska ni äta på nyår förresten? Några tips? 🙂

Kom ihåg.. “De som ser ned på dig, har inget annat att se upp till” Låter ju ganska tragiskt, om man inte har någon man ser upp till eller vill ägna sin tid till utan hellre lägger sin tid på andra man inte ens tycker om än på sina nära och kära. Tragik på hög nivå.

Det här inlägget postades i Vardag. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Regn

  1. Sitter och och grunnar i nyårskäk, skulle vilja äta något med skaldjur :-).

    Hoppas Anakin kryar på sig.

  2. Hemimamma skriver:

    Min äldsta dotter får förtroendet att laga tre-rätters nyårsupé och hon har valt att göra en kycklingwok till varmrätt och hallon med två olika chokladmousser till efterrätt (kvar från Loppans tårta igår)och chilirostad bacon med grönsparris och pinjenötter till förrätt…

    Hon följer i mina fotspår på matlagningsfronten också och inte bar på tårtorna…

    Hemikramar ♥

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.